Κάντε την μπανιέρα σας λαμπίκο με τα πιο απλά tips

Έχετε αναρωτηθεί ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος να καθαρίσετε την μπανιέρα σας; Αν η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι «με σαπούνι και νερό», τότε μάλλον τα έχετε μάθει λάθος.

Η θαυματουργή συνταγή Με τον καιρό τα μέταλλα του νερού ενώνονται με τα μόρια του σαπουνιού και μαζί σχηματίζουν αυτό το στρώμα βρωμιάς που όλοι ξέρουμε και δεν αντέχουμε να βλέπουμε. Προτιμήστε, λοιπόν, να ανακατέψετε σε ένα άδειο μπουκάλι σπρέι, 1 φλ. νερό με 1 φλ. ξίδι. Ψεκάστε με το μείγμα όλη τη μπανιέρα και αφήστε το να δράσει για 15 λεπτά. Βάλτε σε ένα σφουγγάρι μαγειρική σόδα και ξεκινήστε το τρίψιμο. Η μπανιέρα σας θα λάμψει μέσα σε λίγα λεπτά.

Εναλλακτική συνταγή Ανακατέψτε 1 φλ. μαγειρικής σόδας με 1/2 φλ. σαπουνιού που έχει ως βάση το ελαιόλαδο και 3-4 σταγόνες αιθέριο έλαιο tea tree ή μέντα (και τα δύο αυτά έλαια είναι αντιβακτηριαδιακά). Βάλτε λίγη ποσότητα μείγματος σε ένα σφουγγάρι και τρίψτε καλά όλη την μπανιέρα. Ξεπλύντε καλά με νερό.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Keywords
Τυχαία Θέματα