Κάνετε τρία λάθη στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης και η Θεανώ Μπέλλα τα έχει εντοπίσει -Δείτε ποια είναι!

Η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης είναι μέρος της ζωής μας και γνωρίζουμε πως αρκετές από εσάς είστε σχολαστικές. Δεν τα παρατάτε ούτε στις διακοπές.

Αντιθέτως, επειδή βρίσκεστε πολλές ώρες εκτεθειμένες στον ήλιο και ταλαιπωρείτε το δέρμα σας με το νερό της θάλασσας και της πισίνας είστε ακόμη πιο προσεχτικές.

Υπάρχουν όμως και κάποια μικρά λάθη που κάνετε. Η  αγαπημένη μας celebrity facialist Θεανώ Μπέλλα τα γνωρίζει, τα τονίζει και σας παρακαλεί να τα σταματήσετε σήμερα κιόλας. Ποια είναι; Θα τα δείτε στη συνέχεια:

Λάθος 1ο

Φοράτε

αντηλιακό μόνο το Καλοκαίρι: Η αντηλιακή προστασία δεν έχει να κάνει με τη θερμοκρασία. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να προστατεύετε την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ζούμε σε μια χώρα με μεγάλη ηλιοφάνεια όλους τους μήνες του χρόνου.

Κι αν δεν θέλετε να φοράτε το αντηλιακό σας μπορείτε να επιλέξετε μια ενυδατική κρέμα με αρκετά μεγάλο δείκτη, ή ενυδατική με χρώμα που περιέχει SPF οι οποίες αντικαθιστούν το φον ντε τεν και παράλληλα προσφέρουν υψηλή προστασία.

Λάθος 2ο

Αν δεν έχει χρησιμοποιήσει προϊόντα μακιγιάζ δεν καθαρίζετε την επιδερμίδα σας: Ο καθαρισμός της επιδερμίδας είναι το πρώτο και τελευταίο βήμα της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης ακόμη και τώρα που δεν φοράτε φον ντεν ή σκιές στα μάτια. Οι ρύποι είναι πάντα εδώ όπως και η λιπαρότητα.

Μετά το γαλάκτωμα μάλιστα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε τονωτική λοσιόν αφού είναι το μοναδικό προϊόν που επαναφέρει το φυσιολογικό ελαφρά όξινο pH στην επιδερμίδα. Εξίσου σημαντικό είναι να χρησιμοποιείτε διαφορετική πετσέτα κάθε φορά, γιατί μετά την πρώτη χρήση αρχίζει και συγκεντρώνει μικρόβια.

Ακόμη καλύτερο είναι να χρησιμοποιείτε χαρτομάντιλα μια χρήσης. Και κάτι ακόμη: Πάντα ταμπονάρετε το πρόσωπο, δεν το τρίβετε.

Λάθος 3ο

Αντιγράφετε τη ρουτίνα περιποίησης στης κολλητής σας: Αυτό σημαίνει πως δεν αναζητάτε τα προϊόντα και τις θεραπείες που είναι κατάλληλες για το δικό σας τύπο δέρματος και τις ανάγκες του, αλλά εκείνα που διάλεξε η αδελφή σας ή η κολλητή σας.

Τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιείτε καθώς και ο τρόπο που τα εφαρμόζετε καλό είναι να έχουν προταθεί από επαγγελματίες και να ενδείκνυνται για εσάς.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας: 

Το nail look που υιοθέτησαν οι celebrities ταυτόχρονα είναι η μεγαλύτερη τάση του Καλοκαιριού!

Την προσοχή σας παρακαλώ: Δείτε τα σημεία που ξεχνάτε να απλώσετε αντηλιακό!

Keywords
Τυχαία Θέματα