Green hair don’t care: Το νέο χρώμα στα μαλλιά της Lizzo είναι απίθανο -Ποιες θα το τολμήσετε;

Τη Lizzo πολύ την αγαπάμε. Είναι εκκεντρική και το beauty look της εμπνέει τις θαυμάστριές της και κάνει θραύση στα social media. Σήμα κατατεθέν της είναι τα πολύ μακριά νύχια της τα οποία στολίζει με μικρά κρύσταλλα ενώ σχεδόν πάντα επιλέγει τα πιο έντονα χρώματα.

Το μακιγιάζ της ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία ενώ όσον αφορά στα hairstyles έχει μεγάλη αδυναμία στα retro looks. Και τώρα έρχεται να ρίξει και

πάλι το Instagram όχι με ένα ακόμη χτένισμα ή nail look αλλά με το νέο χρώμα που έβαψε τα μαλλιά της.

Η Lizzo έχει πλέον πράσινα σαν σμαράγδι μαλλιά. Και οι followers έχουν πάθει παράκρουση. Το αποκάλυψε η ίδια με μια topless φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό όπου φαίνεται επίσης το ντεκολτέ της που έχει στολίσει με μεγάλα, χρυσά αστέρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating) στις 21 Ιούλ, 2020 στις 9:42 πμ PDT

Υπεύθυνη για το νέο της χρώμα είναι η προσωπική της haircolorist, Shelby Swain που επιμελείται τα μαλλιά της τα τελευταία χρόνια. 

Αρκετές βέβαια είναι οι stars που αποφάσισαν να βάψουν τα μαλλιά τους τόσο μόνες στο σπίτι κατά τη διάρκεια της καραντίνας όσο και αμέσως μόλις βγήκαν και μάλιστα σε παστέλ αλλά και έντονες αποχρώσεις. Καμία όμως δεν επέλεξε το απίθανο, πράσινο της Lizzo.

Και κάπου εδώ θέλουμε να σας τονίσουμε πως όσο κι αν σας αρέσει το συγκεκριμένο χρώμα, όσο τολμηρές κι αν είστε καλό είναι να το αφήσετε για το Φθινόπωρο.

Δεν είναι πρακτικό για το Καλοκαίρι, μιας και ξεθωριάζει και το πιθανότερο είναι να βρεθείτε προς εκπλήξεως και μάλιστα κακής σε κάποιο νησί, μακριά από τον κομμωτή σας.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Εδώ θα βρείτε τα πιο χαρούμενα και χρωματιστά nail looks του Καλοκαιριού!

Την προσοχή σας παρακαλώ: Δείτε τα σημεία που ξεχνάτε να απλώσετε αντηλιακό!

Keywords
Τυχαία Θέματα