Κάνε χώρο στο μπάνιο σου: η Molton Brown κυκλοφόρησε νέα σειρά haircare!

Πενήντα χρόνια πριν, στο πρώτο κομμωτήριο Molton Brown στο Mayfair στο Λονδίνο, οι ιδρυτές του Οίκου αποφάσισαν να απορρίψουν όλους τους παραδοσιακούς χημικούς τύπους που χρησιμοποιούνταν τότε στα προϊόντα μαλλιών και να φτιάξουν τις δικές τους συνθέσεις βασισμένες σε αγγλικά βότανα. Σήμερα, η Molton Brown… επιστρέφει στις ρίζες της με μια ολοκληρωμένη συλλογή περιποίησης μαλλιών με φυσικά συστατικά, όπου η βιωσιμότητα συνδυάζεται με την σύγχρονη τεχνολογία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση
στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Molton Brown (@moltonbrown)

Εξισορρόπηση, όγκος, ενυδάτωση, αναδόμηση: κάθε συλλογή έχει σκοπό να δημιουργήσει ένα τελετουργικό φροντίδας που να ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες των μαλλιών σου, έχοντας ως πρωταγωνιστή ένα βότανο βιώσιμης καλλιέργειας, όπως η φρέσκια τσουκνίδα, το χαλαρωτικό χαμομήλι, ο αρωματικός μάραθος και το αναζωογονητικό κόλιανδρο. Μάλιστα, αποτίοντας φόρο τιμής στη γενέτειρά της, το Λονδίνο, η Molton Brown επέλεξε συστατικά τα οποία καλλιεργούνται στις κάποτε εγκαταλελειμένες υπόγειες σήραγγες της πόλης, με τη βοήθεια μοναδικών υδροπονικών συστημάτων και τεχνολογίας LED. Αυτό σημαίνει πως παράγονται σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον χωρίς φυτοφάρμακα, καθώς δεν επηρεάζονται από τις αλλαγές του καιρού και των εποχών. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας 70% λιγότερο νερό συγκριτικά με ένα παραδοσιακό αγρόκτημα, διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά σε ένα σύστημα κλειστού βρόγχου, μειώνοντας σημαντική τη γεωργική απορροή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Molton Brown (@moltonbrown)

Όπως όλα τα προϊόντα Molton Brown έτσι και τα προϊόντα της Botanical Hair Care είναι 100% vegan, χωρίς parabens, phthalates και σιλικόνη. Όσο για τα μπουκάλια, σχεδιάστηκαν σε καφέ απόχρωση, όπως εκείνα του πρώτου φαρμακείου, διακοσμούνται κάθε ένα από το βότανο-πρωταγωνιστή της σύνθεσης ενώ είναι φτιαγμένα από 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο πλαστικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Molton Brown (@moltonbrown)

Μια που φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια του, αξίζει να θυμίσουμε πως τα προϊόντα του οίκου Molton Brown είναι τα επίσημα είδη προσωπικής περιποίησης του βρετανικού Παλατιού και φέρουν περήφανα το Royal Warrant by appointment to Her Majesty the Queen, δηλαδή την τιμητική διάκριση της Βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Τα δύο νέα αρώματα της Acqua di Parma είναι από τα πιο ενδιαφέροντα “κοκτέιλ” του φθινοπώρου!

Jennifer Aniston: Πίσω από το όνομα του clean beauty brand της, υπάρχει ένας προσωπικός λόγος

Τα φυσικά γκρίζα μαλλιά είναι τάση & αυτό το νέο treatment τους δίνει υπέροχη λάμψη!

Keywords
Τυχαία Θέματα