Καμία μας δεν χρειάζεται extreme makeover! Μόνο extreme anti–aging…

Το ένστικτό μου μου λέει να ξεκινήσω αυτό το κείμενο με έναν πρόλογο για τον χρόνο που περνά και τα σημάδια που αφήνει στο πρόσωπό μας. Για την χαμένη νιότη και το αναπόφευκτο γήρας… ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν θα το κάνω! Πλησιάζουν οι γιορτές και δεν χρειαζόμαστε ένα ακόμα καταθλιπτικό κείμενο! Ο χρόνος περνά, αφήνει σημάδια αλλά αφήνει και εμπειρίες και εδώ στο faysbook.grτα υποδεχόμαστε αλλά είμαστε και πανέτοιμες να τα επιβραδύνουμε… Όχι, δεν ανακαλύψαμε το μαγικό φίλτρο της νεότητας αλλά την σειρά ExtremeAnti–agingτης Beatific!

Έχουμε ξαναμιλήσει για την Beatific, το brand καλλυντικών που

δημιουργήθηκε από την Lazopoulou Marieli, Δερματολόγο του ομίλου Υγεία και πραγματικά κάνει θαύματα. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για το τι μπορεί να κάνει η Beatific και η σειρά Extreme Anti–aging για εμάς! Για να σου το θέσω πολύ απλά, η σειρά αποτελείται από 2 ΜΑΓΙΚΑ προϊόντα που καταπολεμούν τις ρυτίδες και λεπτές γραμμές ενώ παράλληλα φροντίζουν για την ενυδάτωση και ανανέωση της επιδερμίδας έτσι ώστε να προληφθεί η δημιουργία νέων ρυτίδων. Μόλις 2 προϊόντα είναι αρκετά για να γίνουν όλα αυτά και αν δεν με πιστεύεις θα σου το αναλύσω (σιγά μην δεν το έκανα)! Έχουμε και λέμε…

Beatific Extreme Anti-Aging Κρέμα προσώπου

Πρόκειται για μία ισχυρή κρέμα προσώπου η οποία προσφέρει την απόλυτη αντιγηραντική προστασία επιδρώντας ορατά στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ βελτιώνει αισθητά την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Η τεχνολογία της είναι βασισμένη στο ισχυρό και καινοτομικό συστατικό Viniderm το οποίο προέρχεται από χυμό σταφυλιών γαλλικής προέλευσης ο οποίος είναι πλούσιος σε πολυφενόλες μεταξύ των οποίων η ισχυρή αντιγηραντικήΡεσβερατρόλη. Τι κάνει; Αποδεδειγμένα προστατεύει τα κύτταρα από την οξείδωση και επαναφέρει την πυκνότητα του συνδετικού ιστού της επιδερμίδας προσφέροντας την μέγιστη αντιρυτιδική δράση. Δεν τελειώσαμε όμως εδώ! Είπαμε, αυτά τα προϊόντα τα δημιούργησαν οι γιατροί του Υγεία… η Beatific Extreme Anti-Aging Κρέμα προσώπου περιέχει επίσης το σύμπλεγμα Hylasome με συζευγμένο υαλουρονικό οξύ που παρουσιάζει εξαιρετικά ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες και έναν ανιονικό πολυσακχαρίτη ο οποίος παρατείνει την ενυδατική δράση, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες και ανανεώνει την επιδερμίδα σε βάθος. Σου ακούγονται όλα σαν βγαλμένα από ταινία επιστημονικής φαντασίας; Και εμάς! Κράτα μόνο το ότι αυτή η κρέμα κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που υπόσχεται και αν συνδυαστεί με την κρέμα ματιών… Ε, διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις!

Beatific Extreme Anti-Aging Κρέμα ματιών

Εδώ έχουμε μία αντιγηραντική κρέμα ματιών επανόρθωσης και προστασίας η οποία πολεμά τα σημάδια της γήρανσης μέσω μιας σύνθεσης πολλαπλών πλεονεκτημάτων που προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Πιο συγκεκριμένα, το μοναδικό σύμπλεγμα CellRevital που περιέχει,αποτελείται από το φλαβονοειδές Chrysin, τον παράγοντα NHS και ένα βιοενεργό σύμπλεγμα βασισμένο στα εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και βελανιδιού,. Τι κάνει; Ενδυναμώνει τον επιδερμικό κυτταρικό ιστό και χαρίζει ένα ελαστικό και σφιχτό αποτέλεσμα ενώ εξουδετερώνει τα πρηξίματα, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες προλαμβάνοντας την μελλοντική τους εμφάνιση. Εννοείται και η κρέμα ματιών είναι εμπλουτισμένη με το σύμπλεγμα Hylasome με συζευγμένο υαλουρονικό οξύ και το αποτέλεσμα είναι μάτια πιο φωτεινά, επιδερμίδα τονωμένη και όψη πιο νεανική!

Που θα τα βρεις τώρα αναρωτιέσαι… Θα τα βρεις στα καταστήματα Hondos Center στη Γλυφάδα, Κηφισιά και Ομόνοια, στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία και Μητέρα) και online στο www.beatific.gr. Ακόμα να τα αναζητήσεις;

Keywords
Τυχαία Θέματα