Καλομοίρα: Η κατάθλιψη που βίωσε στην εγκυμοσύνη και το πρόσωπο που ήταν στο πλευρό της

H δυνατή φιλία που δένει την Καλομοίρα με τον Δημήτρη Γιαννέτο, επισφραγίστηκε με μια κουμπαριά. Ο Δημήτρης είναι ο νονός της μικρής Αναστασίας-Καλομοίρας και οι δυο τους μιλούν στο People για τις καταστάσεις που βίωσαν και τους έφεραν κοντά.

Συγκεκριμένα η Καλομοίρα εξομολογείται για την περίοδο της εγκυμοσύνης της:. «Το σώμα μου άλλαζε καθημερινά, ενώ είχα πολύ έντονες ναυτίες, με αποτέλεσμα να μη νιώθω καλά, και πάντα του τηλεφωνούσα για να μου πει τη γνώμη του για διάφορα πράγματα. Λέγαμε τα

δικά μας και μου έφτιαχνε η διάθεση. Εκείνη την περίοδο είχα έντονη κατάθλιψη και ο Δημήτρης ήταν απίστευτα υποστηρικτικός. Μάλιστα είχε έρθει και μου άλλαξε χρώμα στα μαλλιά για να μου φτιάξει το κέφι» και συνεχίζει αναφερόμενη στον Γιαννέτο: «Τέσσερις μέρες μετά τη γέννηση της μπέμπας ήρθε να μας δει ο στην Ουάσινγκτον. Είχα πάρα πολύ άγχος όταν του το πρότεινα. Για μένα, αυτή η κουμπαριά είναι μεγάλη υπόθεση, κάτι που είχαμε συζητήσει και με τον Γιώργο (σ.σ. τον άντρα της), καθώς κι εκείνος τον αγαπά πολύ».

«Με τον Γιώργο και την Καλομοίρα μας συνδέει αμοιβαία αγάπη. Εκτός από τη συνεργασία μου με την Καλομοίρα, έχουμε ταξιδέψει πάρα πολύ μαζί και αυτό ήταν κάτι που μας έφερε κοντά ακόμα περισσότερο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο μου ταξίδι στην Αμερική, πολύ πριν μετακομίσω μόνιμα εκεί. Αρχικά πήγα στη Νέα Υόρκη. Εντωμεταξύ, η Καλομοίρα είχε ήδη επιστρέψει από την Ελλάδα στην Ουάσινγκτον. Μόλις έμαθα πως είναι στο σπίτι τους, πήρα το πρώτο αεροπλάνο από τη Νέα Υόρκη και πήγα να τους δω για το Σαββατοκύριακο. Περάσαμε καταπληκτικά», αποκαλύπτει ο Δημήτρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα