Προβλέψεις Δευτέρα 7 Αυγούστου

Σήμερα ο καιρός είναι καυτος και με τις αδειες να έχουν ήδη ξεκινήσει, περιμένουμε (ή μάλλον ελπίζουμε) για ένα… καυτό καλοκαίρι! Πάμε να δούμε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα του Αυγούστου!

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Αυτή η εβδομάδα αρχίζει με μια πανσέληνο στον Υδροχόο, που σας κάνει να θέλετε διακοπές! Θέλετε να απολαύσετε την καλοκαιρινή ραστώνη με καλούς φίλους και συνεργάτες. Οι θέσεις εργασίας που σχετίζονται με τις τέχνες, τον κόσμο της ψυχαγωγίας και τη βιομηχανία φιλοξενίας θα ευδοκιμήσουν.

Μήπως ήρθε η ώρα να ανοίξετε το δικό σας ξενοδοχείο; Απολαύστε το!
Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Η πανσέληνο σας βάζει σήμερα ανάμεσα στις απαιτήσεις του σπιτιού και της οικογένειας και τις απαιτήσεις της καριέρας και της δημόσιας ζωής σας. Οτιδήποτε σχετίζεται με την εργασία σας θα πάει καλά επειδή συνεργάτες υποστηρίζουν αλλά πρέπει να ασχοληθείτε και με το σπίτι σας, no;. Τα ταξίδια που σχετίζονται με την εργασία ευδοκιμούν αλλά θα κάνετε ταξίδια έτσι κι αλλιώς. Business AND pleasure!
Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Τα πάντα αυξάνονται σήμερα, ιδίως συνομιλίες με τα αδέλφια, τους συγγενείς και τα παιδιά αλλά είναι Δευτέρα και πρέπει να ξεκινήσετε αυτήν την εβδομάδα με παραγωγικότητα. Καλή τύχη επειδή τα αισθήματα της απόδρασης είναι ισχυρά πράγμα που σημαίνει πως όσο θα σας μιλάνε, εσείς θα είστε ήδη σε κάποιο νησί… έστω νοερά!

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Τα προβλήματα των χρημάτων μπορεί να βελτιωθούν σήμερα λόγω της ενέργειας της Σελήνης. Μπορεί να έχετε διαφωνία με κάποιον σχετικά με το ποσό που οφείλει ή πόσο οφείλετε ή ποιος κατέχει τι. Ευτυχώς, θα επιλυθεί προς όφελός σας. Υπέροχα νέα!
Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Σήμερα η μόνη πανσέληνος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας όλο το χρόνο λαμβάνει χώρα. Παραδοσιακά, αυτό δημιουργεί ένταση μεταξύ εσάς και των συνεργατών και των στενών φίλων. Ωστόσο, αυτή η συγκεκριμένη Σελήνη έχει μια μαλακή όψη με τον Δία. Τα πράγματα δεν θα πάνε όσο περίεργα νομίζετε…!
Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Ακόμα κι αν πολλοί θα αισθανθούν κάποια ένταση σήμερα λόγω της πανσεληνου, θα έχετε μια θετική μέρα στη δουλειά, επειδή τα πράγματα φαίνονται να λειτουργούν προς όφελός σας. Οι άνθρωποι θα είναι χρήσιμοι, μην σας πιάσει ανθρωποδιώκτης. Θα απολαύσετε επίσης ταξίδια που σχετίζονται με την εργασία και θα ασχοληθείτε με άλλους πολιτισμούς.
Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Ο ρομαντισμός, οι κοινωνικές συνευρέσεις, οι αθλητικές εκδηλώσεις και οι σχέσεις σας με τα παιδιά μπορεί να είναι τεταμένες σήμερα λόγω της πανσελήνου. Αλλά αυτό δεν πρέπει να συμβεί γιατί μια άλλη επιρροή στη μέρα σας θα βελτιώσει την ενέργεια της Σελήνης. Εάν την χειριστείτε προσεκτικά, αυτή μπορεί να είναι μια διασκεδαστική μέρα!

Σκορπιός (Οκτωβρίου 23- 21 Νοεμβρίου)

Η σημερινή πανσέληνος μπορεί να επηρεάσει την οικογενειακή γαλήνη. Να είστε ευγενικοί με τους άλλους. Μην αντιδράτε υπερβολικά. Στην αναστροφή, αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή μέρα για μερικές casual διασκεδάσεις στο σπίτι.
Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Να είστε προσεκτικοί επειδή πρόκειται για μια ημέρα με τάση για ατυχηματα λόγω της ενέργειας της Σελήνης. Βασικά, η πανσέληνος μπορεί να αυξήσει την ανταπόκρισή σας στα πράγματα, τα οποία, με τη σειρά τους, θολώνουν την κρίση σας. Προφανώς, ένα ατύχημα δεν πρέπει να συμβεί. Οι διακοπές πλησιάζουν!
Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Πρισέξτε πως θα χειριστείτε τις οικονομικές διαμάχες με άλλους. Η σημερινή πανσέληνος μπορεί να φέρει κάτι στο μυαλό και να σας αναγκάσει να το αντιμετωπίσετε. Ευτυχώς, οι σχέσεις με τα αφεντικά σας είναι ευχάριστες… Τέλεια! Χρειαζόμαστε όλη τη βοήθεια που μπορούμε να πάρουμε.

Υδροχόος (Ιανουαρίου20- 18 Φεβρουαρίου)

Σήμερα η μόνη πανσέληνος στο ζώδιο σας όλο το χρόνο λαμβάνει χώρα, πράγμα που σας κάνει να είστε ευαίσθητοι σε αυτό που λένε και κάνουν οι άλλοι και έχουν την τάση να κάνουν εξαίρεση ή να αντιδράσουν υπερβολικά. Αλλά αν το γνωρίζετε αυτό, μπορείτε να ελέγχετε το τι συμβαίνει. Δεν χρειάζεται να αφήσετε τη Σελήνη να σας κρατήσει όμηρους.
Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Να είστε ήρεμοι και ευχάριστοι με τους ανθρώπους που εργάζονται σήμερα επειδή η πανσέληνος μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παράξενες καταστάσεις όπου οι άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστούν. Παρόλα αυτά, θα έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε σήμερα, ακόμη και από χρήματα και πρακτικά αγαθά.

Από: Γιώτα Κουτσάγια

Keywords
Τυχαία Θέματα