Κατερίνα Καινούργιου: «Η Ελένη Μενεγάκη με έχει μπλοκάρει στο Instagram»

Με αφορμή το unfollow της Ελένης Μενεγάκη στον Σάββα Πούμπουρα μετά το δικό του και τις φήμες που κυκλοφορούν για τη σχέση τους, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως η Ελένη Μενεγάκη την έχει μπλοκάρει εδώ και χρόνια στο Instagram

με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δει όσα δημοσιεύει. Όταν οι συνεργάτες της τη ρώτησαν ποιος είναι ο λόγος που κρύβεται πίσω από αυτό το μπλοκ, η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριξε πως πρόκειται για ένα ρεπορτάζ που την είχε ενοχλήσει.

«Εμένα με έχει μπλοκ η Ελένη εδώ και πολλά χρόνια. Δεν τη βλέπω. Τα βλέπω από τα sites. Με έχει μπλοκάρει και δεν μπορώ να τη βρω καν στο Instagram», ήταν τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου.

Στη συνέχεια, οι συνεργάτες της της έκαναν περαιτέρω ερωτήσεις επί του θέματος και εκείνη δε δίστασε να εξηγήσει τι είχε συμβεί τότε: «Όταν ήμασταν στο ΈΨΙΛΟΝ ένα ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα την είχε ενοχλήσει. Είχα στενοχωρηθεί, ήθελα να στηρίξω και τον Μαρίνο, είχα όμως ζητήσει συγγνώμη από την Ελένη Μενεγάκη. Δεν ξέρω, αν είχε δίκιο.

Ο Μαρίνος επέμενε ότι το ρεπορτάζ του ήταν αληθινό και ίσχυε, ενώ η Ελένη έλεγε το αντίθετο. Εγώ είχα ζητήσει και προσωπικά συγγνώμη αλλά δεν λύθηκε. Δεν ήθελε να μιλήσουμε τηλεφωνικά, εγώ προσπάθησα. Δεν έχω θέματα εγώ. Να είναι καλά, μου είναι πολύ συμπαθής»

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λιανός: Αποκάλυψε πότε θα γίνει ο τελικός του «Survivor All Star»

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Νίκο Βέρτη: «Είναι ντροπή και ξεφτίλα να λένε τέτοια πράγματα άνθρωποι με απήχηση»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Τρόμαξα με το θέμα της υγείας μου» – Η απάντηση για το τηλεοπτικό μέλλον της

Keywords
Τυχαία Θέματα