Κακοκαιρία στην Κρήτη: Θρήνος και καταστροφή στην Αγία Πελαγία με 2 νεκρούς

Τις πληγές της μετρά η Κρήτη μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας, η οποία άφησε πίσω της εικόνες καταστροφής και δύο νεκρούς στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας Ηρακλείου.

Το πρωί της Κυριακής, εντοπίστηκε η σορός της γυναίκας, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί το Σάββατο. Τη γυναίκα, η οποία επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 50χρονο που εντοπίστηκε το Σάββατο νεκρός, αναζητούσαν δύτες και στελέχη του Λιμενικού.

Ο τραγικός επίλογος της φονικής κακοκαιρίας γράφεται σήμερα σε νέο κοιμητήριο Ηρακλείου και Αγία

Μαρίνα στο Τσαλικάκι με τις κηδείες των δύο θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στην Αγία Πελαγία.

Η κηδεία του 50χρονου Κώστα Βεργάκη θα γίνει στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεωνς του Κυρίου στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία για την 49χρονη Ευγενία Κυρίλοβα Βασιλάκη θα ψαλεί στις 15.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι.

Σπαρακτικά τα λόγια του συζύγου της 49χρονης

Ο σύζυγος της 49χρονης, μίλησε στον ΑΝΤ1, με συγκινητικά λόγια. «Αγαπιομάστε, ερωτευμένοι, τα παιδιά μας… Δεν ξέρω τι να κάνω», είπε και πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένος: «είναι σημαντικό πράγμα να χάνεις οποιονδήποτε άνθρωπο, πόσο μάλλον την γυναίκα σου».

Ο σύζυγος της γυναίκας, η οποία ήταν αγνοούμενη από το Σάββατο το μεσημέρι, βγήκε από τη θάλασσα όπου βοηθούσε τους δύτες στις έρευνες. Μόλις είχε εντοπίσει το άψυχο σώμα της γυναίκας του…

«Εγώ την είδα πρώτος. Του λέω ενός παιδιού “αυτή είναι” όχι είναι στρώμα μου λέει. Μετά την είδε άλλο παιδί και λέει αυτή είναι», λέει ο Μιχάλης Σηφάκης.

«Η κακή ώρα. Όλα κακά ήταν. Δεν το περίμενε κανείς αυτό το πράγμα. Φύγανε να κάτσουνε δυο ώρες τρεις να μαζέψουνε πέντε σακούλες, είδαν το καιρό να βρέχει, το νερό πήγε εκεί που δουλεύανε. Απλά όταν φύγανε έπρεπε να φύγουν πιο γρήγορα», ανέφερε ο κ. Σηφάκης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ant1news.gr

Διαβάστε ακόμα:

Βασιλική Ανδρίτσου: «Τις μαχαιρώνουν στα διπλανά μας σπίτια και φοβόμαστε να μιλήσουμε»

Σασμός: Η Άσπα ζητά από τον Παύλο να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Άγγελου

Τάμτα -Πάρις Κασιδόκωστας: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι -Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα