Billie Eilish: Χεράκι χεράκι με τον Jesse Rutherford και οι θαυμαστές της διχάζονται για το πιθανό νέο ειδύλλιο

Διχασμένοι είναι οι θαυμαστές της Billie Eilish μπροστά στο ενδεχόμενο η αγαπημένη τους popstar να έχει γίνει ζευγάρι με τον τραγουδιστή των The Neighbourhood, Jesse Rutherford.

Ένας χρήστης του TikTok ανέβασε βίντεο από τη στιγμή που η 20χρονη Eilish και ο 31χρονος Rutherford αποχωρούσαν από ένα στοιχειωμένο λαβύρινθο στο Halloween Horror Nights στα Universal Studios στο Λος Άντζελες την Παρασκευή, και η popstar έσπευσε

να κρατήσει σφιχτά το χέρι του συνοδού της.

@ghoulishjen

BILLIE EILISH #fyp #halloweenhorrornights #horrornights #hhn #billieeilish #horror #halloween

BILLIE EILISH. – Armani White

Αν και το πρόσωπο του Rutherford δεν φαινόταν στο βίντεο, λίγο αργότεραο αδελφός της Eilish, Finneas ανέβασε ένα insta story όπου ο τραγουδιστής φαινόταν να φοράει το ίδιο δερμάτινο μπουφάν.

Δύο μέρες αργότερα, ο λογαριασμός στο Twitter Pop Crave ανέβασε μια φωτογραφία από το φημολογούμενο ζευγάρι να τρώει ένα γεύμα σε εστιατόριο.

Η Eilish και ο Rutherford φορούσαν διαφορετικά ρούχα από το ραντεβού τους στο θεματικό πάρκο, κάτι που αποδεικνύει ότι έχουν βγει μαζί περισσότερες από μία φορές.

Billie Eilish and Jesse Rutherford spotted at a restaurant together. pic.twitter.com/0jAjX8pynT

Pop Crave (@PopCrave) October 16, 2022

Αυτό που δίχασε τους θαυμαστές της popstar είναι η ηλικιακή διαφορά της με τον ταγουδιστή, καθώς αυτός είναι 11 χρόνια μεγαλύτερός της. Ενδεικτικό είναι ένα σχόλιο στo twitter όπου χρήστης έγραψε: “Ναι είναι ενήλικες, αλλά τα 20 και τα 31 δεν είναι ΣΧΕΔΟΝ στο ίδιο εύρος ωριμότητας… Ένας 20χρονος είναι κολεγιακής ηλικίας και ένας 31χρονος είναι πλήρως ενήλικας”

Keywords
Τυχαία Θέματα