Κακοκαιρία «Μήδεια»: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί σε όλη τη χώρα – Πού χρειάζονται αλυσίδες

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, σε πολλές περιοχές της χώρας, έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μήδεια».

Σύμφωνα με νέα απόφαση της ΕΛ.ΑΣ., δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα της νέας εθνικής Αθηνών – Λαμίας, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη.

Υπενθυμίζεται, ότι έχει διακοπεί, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., λόγω της χιονόπτωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Φυλής, από το ύψος της Μονής Κλειστών,

στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τα Δερβενοχώρια, καθώς και στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα προς καζίνο, και στη λεωφόρο Διονύσου από το 414 ΣΝΕΝ μέχρι τη θέση Άγ. Πέτρος, στην Πεντέλη, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Πολιτική Προστασία, υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη κα τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Νίκο Χαρδαλιά αποφασίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών από τη Λάρισα μέχρι την Αθήνα.Αναλυτικά, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. από την χιονόπτωση ή τον παγετό διακοπή κυκλοφορίας υπάρχει σε:

ΑΤΤΙΚΗ

Επί της Λεωφόρου Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ, ρεύμα κυκλοφορίας προς “REGENCY CAZINO MONT PARNES”.(από ώρα 08:58).
Επί της Λ. Φυλής, στο ύψος Μονής Κλειστών, ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια. (από ώρα 10:30).
Για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη (χ/θ 20,600) μέχρι το ύψος ΗΜ.Κ. Σχηματαρίου-όρια Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Βοιωτίας (χ/θ 58, 520) ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. (από ώρα 16:00).

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Δ.Α ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στις δυο κατευθύνσεις της «Εγνατίας οδού» από χ/θ 591,700 (α/κ Μέστης) έως την χ/θ 657,700 (Σ.Σ.Δ. κήπων), για οχήματα με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων. Από 13-02-2021/13:00 και για όσο διαρκέσουν οι καιρικές συνθήκες.
Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων και στα (2) ρεύματα κυκλοφορίας σε ολόκληρο το εθνικό δίκτυο στην εδαφική αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ήτοι:

Ε.Ο. 2 Αλεξ/πολης – Γεφύρας Κήπων
Ε.Ο. 2Β Αλεξ/πολης – Γεφύρας Μεστης
Ε.Ο. 51 Αλεξ/πολης – Μάνδρας
Ε.Ο. 53 Αλεξ/λης – Αισύμης – Δερείου – Ελληνοβουλγαρικών Συνόρων, Από 13-02- 2021/18:30 και για όσο διαρκέσουν οι καιρικές συνθήκες.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα