Καίτη Γαρμπή: «Όταν κάποιος διαφωνεί και τσακώνεται με τον Διονύση Σχοινά, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος»

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς ανακοίνωσαν πριν από λίγες εβδομάδες ότι επρόκειτο αυτή τη σεζόν να ενώσουν τις “μουσικές δυνάμεις” τους και να συνεργαστούν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Ωστόσο, η πρεμιέρα των δύο καλλιτεχνών αναβλήθηκε όχι μία αλλά δύο φορές, με τα σενάρια στα media να είναι ποικίλα για τα προβλήματα ανάμεσα τους.

Κάτι τέτοιο τελικά δεν θα συμβεί, αφού την Παρασκευή 16/9 ο Διονύσης Σχοινάς αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

πως αποφάσισε να αποχωρήσει από το νυχτερινό σχήμα.

Λίγες ημέρες μετά από αυτή την απρόσμενη εξέλιξη, η Καίτη Γαρμπή έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» και έδειξε την έμπρακτη στήριξή της στον σύζυγό της.

«Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε γιατί η πρεμιέρα ακυρώθηκε για δεύτερη φορά, ενώ ήταν sold out. Χωρίς να τον ενημερώσουν, χωρίς να αποφασίσουν από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του. Χωρίς να τον ενημερώσει κανείς! Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνέπεια, δεν υπάρχει σεβασμός στο κοινό. Γιατί και οι δύο εμφανίσεις ήταν sold out. Αν ο Διονύσης που είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ σωστός σε όλη του την πορεία, έχει 100% δίκιο.

Όταν κάποιος διαφωνεί και τσακώνεται με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος. Ο Διονύσης ποτέ. Όχι από πού και ως πού να έχω επικοινωνία με τον κ. Μαζωνάκη; Δεν ανακατεύομαι σε τέτοια πράγματα. Είναι καθαρά θέμα του Διονύση και η απόφασή του είναι σεβαστή. Ο Διονύσης έχει όσες προτάσεις μπορεί να βάλει το μυαλό σου. Πολύ σύντομα θα τον δούμε να κάνει αυτό που ξέρει, σε ένα κλαμπ όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν πρωταγωνιστής», τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

Διαβάστε επίσης:

Θέμης Αδαμαντίδης: Έσπρωξε δημοσιογράφο έξω από τα δικαστήρια

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η πρώτη αντίδραση μετά την πρεμιέρα του GNTM 5

Survivor: Ο πρώην παίκτης αποπειράθηκε να ρίξει χλωρίνη στους αστυνομικούς

Keywords
Τυχαία Θέματα