GNTM – Τίτσα Λάβδα: Φωτογραφίες από τη ζωή της 79χρονης που «μάγεψε» τους κριτές

Το πρώτο επεισόδιο του GNTM προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 19/9 μέσα από τη συχνότητα του Star και ανάμεσα στις παίκτριες που εντυπωσίασαν τους κριτές και πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση του διαγωνισμού είναι η Τίτσα Λάβδα. Η 79χρονη από τον Διόνυσο σπούδασε μπαλέτο στη Βοστόνη και με την επιστροφή της στην Ελλάδα άνοιξε δύο σχολές χορού στην Αθήνα.

«Για εμένα ο χορός είναι έκφραση

ψυχής. Το μεγάλο μου όνειρο ήταν να είμαι στη σκηνή. Στην Αμερική, όπου ζούσαμε με τους γονείς μου, είχα πολλές ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσα να τους στερήσω την ανάγκη να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Και εδώ είχα ευκαιρίες… Έχω γλεντήσει πολύ στη ζωή μου και έχω κάνει την κόρη μου, που τη λατρεύω. Έχω και δύο κούκλες εγγόνες που χορεύουν και με φωνάζουν super γιαγιά», ήταν τα πρώτα λόγια της Τίτσας Λάβδα.

Η Τίτσα Λάβδα «μάγεψε» τους κριτές με την εμφάνιση, το στιλ και τον χαρακτήρα της. Η ίδια δε δίστασε, μάλιστα, να φορέσει το μαγιό της και να κάνει πασαρέλα, αφήνοντας άφωνη την κριτική επιτροπή. Η Τίτσα Λάβδα έλαβε τέσσερα «ναι», συνεπώς το ταξίδι της στο GNTM συνεχίζεται με μεγάλες προσδοκίες.

Εκτός από τους κριτές του reality μοντέλων, η Τίτσα Λάβδα αποθεώθηκε και από τους χρήστες των social media. Οι χρήστες του Twitter την παραδέχθηκαν για την τόλμη και την αποφασιστικότητά της να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και στάθηκαν στο πλευρό της προκειμένου να τη στηρίξουν.

Η Τίτσα Λάβδα διαθέτει και το δικό της προφίλ στο Instagram, στο οποίο έχει δημοσιεύσει τρεις φωτογραφίες από διάφορες περιόδους της ζωής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη titsa lavdas (@titsalavdas)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη titsa lavdas (@titsalavdas)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη titsa lavdas (@titsalavdas)

Διαβάστε ακόμα:

 Αίσιο τέλος στο θρίλερ με τον πρώην παίκτη του Survivor που απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει

 Τηλεθέαση: Πρεμιέρα για την prime time – Ποιος στέφθηκε ο απόλυτος νικητής;

 Λάκης Γαβαλάς για Ελένη Φουρέιρα: «Ή θα είναι έγκυος ή θα είχε κάποια εμφάνιση»

Keywords
Τυχαία Θέματα