Και τα φρύδια χρειάζονται ενυδάτωση, τα λαδάκια θρέψης που θα λατρέψεις!

Θέλεις πυκνά, λαμπερά και υγιή φρύδια; Διαθέτουμε τόση ώρα μπροστά στον καθρέφτη για την skincare routine μας όμως ξεχνάμε πως και τα φρύδια μας χρειάζονται ενυδάτωση.

Ειδικά μετά το καλοκαίρι που έχουν εκτεθεί στον ήλιο, θαλασσινό νερό ή χλώριο πισίνας παθαίνουν ότι ακριβώς και τα μαλλιά μας. Σε συνδυασμό με το στρες, το περιβάλλον αλλά και ορμονικά θέματα, φαίνονται θαμπά, αραιώνουν ή πέφτουν.

Δεδομένου ότι τα “bold brows”, τα γεμάτα

εφηβικά φρύδια των 90’s είναι τάση με αυτά τα προϊόντα θα τα κρατήσεις σε φόρμα και θα τους δώσεις το extra boost που χρειάζονται!

Βοηθούν στην επανανάπτυξη της τρίχας, ενεργοποιούν τον θύλακα και έτσι έχουμε απαλά φρύδια με όγκο και λάμψη!

Αυτά είναι τα 5 προϊόντα για τα φρύδια που πρέπει να εντάξεις φέτος το φθινόπωρο στην skincare routine σου!


#1.BENEFIT COSMETICS – Whoa So Soft Brow Oil – Conditioning Brow Oil

Φανταστείτε ένα conditioner για τα φρύδια που δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τα βοηθά να δείχνουν πυκνά, λαμπερά και υγιή.

#2.REVITALASH – REVITABROW® ADVANCED

Ένας ορός με μοναδικό συνδυασμό του επιστημονικά προηγμένου BioPeptin Complex ® που περιέχει πεπτίδια, λιπίδια, βιοτίνη και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού πλούσιο σε πανθενόλη, ενδυναμώνει τα φρύδια προστατεύοντας τα από το σπάσιμο της τρίχας και βελτιώνει την ελαστικότητα και τη λάμψη τους, χαρίζοντας πιο γεμάτα, όμορφα και έντονα φρύδια.

#3.Makeup Revolution – Rehab

Ο ορός για ανάπτυξη των φρυδιών Makeup Revolution Rehab θα θρέψει τις υπάρχουσες τρίχες σας κι έτσι θα δουλέψετε για την ανανέωση των φρυδιών σας.

#4.BRWNE – BRWOIL

Εξειδικευμένη φόρμουλα βιολογικών ελαίων (macadamia oil, jojoba oil, pomergranate oil, almond oil, argan oil, sesam oil, vitamin E) που δυναμώνει και ενισχύει το μήκος και την πυκνότητα των φρυδιών και των βλεφαρίδων σας ενώ παράλληλα βοηθά στην ενεργοποίηση του θύλακα.

#5.Foltene – Eyebrow Enhancing Serum

Αγωγή ενδυνάμωσης για τα φρύδια, είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα λεπτά και εύθραυστα φρύδια.

#6.Intermed – Eva Belle Eyebrow Serum

Το EVA belle Eyebrow Enhancing Serum ενδυναμώνει τα φρύδια και βελτιώνει την εμφάνισή τους. Με κλινικά δοκιμασμένα δραστικά συστατικά, θρεπτικά στοιχεία, εκχυλίσματα και έλαια περιποιείται τα φρύδια κάνοντάς τα γεμάτα, πυκνά και πιο νεανικά

Τα περισσότερα από αυτά είναι κατάλληλα και για τις βλεφαρίδες οπότε έχετε ένα 2 σε 1 προϊόν για να βοηθήσετε τον θύλακα της τρίχας να παραμείνει υγιής! Ωστόσο για να δείτε αποτέλεσμα θα χρειαστούν 4 εβδομάδες συνεχούς χρήσης!

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

8 φθινοπωρινά πεντικιούρ για να πάρεις έμπνευση και να ξεχωρίσεις! 

Keywords
Τυχαία Θέματα