Ηθοποιός δήλωσε στο Πρω1νό και στον Ουγγαρέζο: “Νομίζω ότι σε αγαπώ!”-Πώς αντέδρασε ο παρουσιαστής;

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο Πρω1νό και στη Μαρία Κοκολάκη η Πένυ Αγοραστού. Η δημοσιογράφος την ρώτησε αν έχει νιώσει άσχημη συμπεριφορά από συνάδελφο της και με ειλικρίνεια, απάντησε: “Όταν σε κάποιες σκηνές μπορεί να έκανα πολλά λάθη, μπορεί να έχω νιώσει το βλέμμα στους άλλους ότι, “άντε μωρή πες τα”!

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφερόμενη στην αναγνωρισιμότητα που έχει λόγω της δουλειάς της, αποκάλυψε: “Ο κόσμος με αναγνωρίζει και είναι λίγο

περίεργο, γιατί πλέον δεν μπορώ να βγω έξω σαν το γυφτάκι! Έχει έρθει μια κυρία και μου είχε πει: “τελικά είσαι κοντούλα”!

Όσο για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τα διέψευσε: “Δεν είμαστε μαζί με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ούτε ήμασταν μαζί! Τον κύριο Μπουρδούμη τον ξέρω σαν ηθοποιό και έχει τύχει να πάμε να δούμε μια θεατρική παράσταση με κοινή παρέα.

Τέλος, η Πένυ Αγοραστού δεν έκρυψε την… αδυναμία που έχει στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και του έστειλε το δικό της μήνυμα: “Δημήτρη νομίζω ότι σε αγαπώ. Δεν τον φλερτάρω, απλά τον συμπαθώ. Έχει και κοπέλα, δεν θα ήταν ωραίο να τον φλερτάρω. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι πολύ γοητευτικό αγόρι”. Μάλιστα, δεν δίστασε να ζητήσει από τη Φαίη να τη βοηθήσει να βρει το κατάλληλο αγόρι: ” Φαίη έχεις κανέναν να μου γνωρίσεις; Κανένα ωραίο παιδί σωστό”;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη στο αεροδρόμιο με τις κόρες της και τον Μάκη Παντζόπουλο!

Keywords
Τυχαία Θέματα