Ήρθε η ώρα να πείσετε τον αγαπημένο σας να φροντίσει την επιδερμίδα του ξεκινώντας από την ενυδάτωση

Οι καιροί έχουν αλλάξει. Κλισέ μεν αλλά μεγάλη αλήθεια.  Η ανδρική ενυδατική κρέμα βρίσκεται δίπλα από τη δική μας στο μπάνιο μιας και η επιδερμίδα του αγαπημένου μας έχει τις ίδιες ανάγκες μ’ εμάς. Αν πάλι δεν συνηθίζει να φροντίζει το δέρμα του ήρθε ή ώρα. Το επόμενο δώρο που θα του κάνετε δεν θα είναι ένα ακόμη άρωμα αλλά μια μια ενυδατική κρέμα προηγμένης τεχνολογίας αυτο-αναπλήρωσης, που βοηθάει πραγματικά την επιδερμίδα να δημιουργήσει τη δική της εσωτερική πηγή νερού για να ενυδατώνεται για 72 ώρες, ακόμα και αφού πλύνετε το πρόσωπό σας.

Πρόκειται για την Clinique

for Men Maximum Hydrator 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator. Μια φόρμουλα που «γεμίζει» την επιδερμίδα με μία έκρηξη υγρασίας χάρη στο Ενεργό Νερό Αλόης και στους υγροσκοπικούς παράγοντες που περιέχει στη σύνθεση της.

Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και για την πιο ευαίσθητη. 

Τρόπος Χρήσης: Την εφαρμόζει δύο φορές την ημέρα σε καθαρή επιδερμίδα, μετά το ξύρισμα.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Μπορεί να εφαρμοσθεί με 4 ακόμη πανέξυπνους τρόπους.

1. Ενυδάτωση μετά το ξύρισμα.

2. Περιποίηση παρανυχίδων. Εκτός από ενοχλητικές είναι και αντιαισθητικές. Με τη συγκεκριμένη κρέμα μπορεί να τις περιποιηθεί και να τις απαλύνει εύκολα και γρήγορα. Την απλώνει στα σημεία που υπάρχουν οι παρανυχίδες κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

3. Καταπράυνση σημείων αφυδάτωσης. Η ανάλαφρη, oil-free υφή της gel-κρέμας είναι ιδανική για στοχευμένη ενυδάτωση. Μπορεί να απλώσει λοιπόν μικρή ποσότητα πάνω σε κάθε περιοχή που εμφανίζει ξηρότητα και το έχει ανάγκη. θα νοιώσει άμεση ανακούφιση.

4. Κατά του φριζαρίσματος. Ναι και τα ανδρικά μαλλιά φριζάρουν δεν είναι δικό μας προνόμιο μόνο. Και ειδικά όταν η υγρασία είναι αυξημένη. Αυτές ακριβώς τις ημέρες μικρή ποσότητα της κρέμας θα τους σώσει. Απλώνει λίγη ποσότητα στις
παλάμες και περνάει απαλά με τα χέρια του στις ατίθασες περιοχές. Καλό είναι να αποφύγει τις ρίζες των μαλλιών, γιατί θα καταλήξουν
να φαίνονται χωρίς όγκο.

Διαβάστε ακόμη:

Ο ψηλός κότσος της Janelle Monae που θα σας ξετρελάνει

Αν θέλετε τα χείλη σας να δείχνουν γεμάτα και έντονα πρέπει να ακολουθήσετε τρία βήματα (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα