“Δεν έχουμε μιλήσει με τη Ναταλία Γερμανού παρότι δουλεύουμε στο ίδιο κανάλι”!

Την περασμένη τηλεοπτική σεζόν ο Dj Pitsi βρισκόταν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Όταν οι δύο τους αναφέρθηκαν σε ένα συγκρότημα από την Κορέα όχι και με τόσο κολακευτικό τρόπο, η Ναταλία Γερμανού ξέσπασε κατά τους και των όσων είπαν.

Ο dj παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και μίλησε για τα όσα ειπώθηκαν από την παρουσιάστρια, τονίζοντας πως αν και πια εργάζονται στο ίδιο κανάλι δεν έχουν συναντηθεί: “Δεν την έχω δει ποτέ, ούτε απέναντί μου στο περίπτερο, που λέει ο λόγος. Ίσως επειδή

δεν μπορούσε να πει κάτι για την Κατερίνα Καινούργιου, γιατί για την Κατερίνα δεν είπε κάτι, έπρεπε να στοχοποιήσει τον αδύναμο κρίκο”.

Για τα όσα είχαν συμβεί τότε και τα πολλά μηνύματα που δέχτηκε στα social media, αποκάλυψε: “Η αλήθεια είναι ότι παρότι ασχολούμαι με τη μουσική, δεν είχα ιδέα για τέτοιου είδους συγκροτήματα. Είχα ακούσει κάπου, στο πίσω μέρος του μυαλού μου, ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, αλλά δεν είχα δώσει ποτέ περισσότερη σημασία. Είχα κλείσει και τις ειδοποιήσεις και τα μηνύματα γιατί δεν άντεχα άλλο τα τόσα σχόλια που μου έρχονταν”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

GNTM: “Χάρηκα που έφυγε η Σουζάνα, για φωτογράφιση δεν κάνει…” 

Παπαδόπουλος για Sin Boy και Snik: “Βγήκε μια καινούρια διάλεκτος, ελληνοαλβανική…” 

“Έστειλα οντισιόν μου στο Netflix και πήραν τον Γιάννη Σπαλιάρα”! 

Keywords
Τυχαία Θέματα