Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε ποιο lip gloss θα βρίσκεται στο νεσεσέρ των διακοπών σας!

Οι διακοπές σας πλέον είναι πολύ κοντά. Έχετε ήδη αποφασίσει τον προορισμό και οι κρατήσεις σας έχουν κανονισθεί. Οι πιο πρακτικές ετοιμάζουν τη λίστα ώστε να μην ξεχάσουν τίποτα. Και μία έξτρα για τα beauty προϊόντα. Αντηλιακά, περιποίηση και μακιγιάζ. Είναι οι τρεις βασικές κατηγορίες και δεν πάτε ποτέ χωρίς τις αγαπημένες σας φόρμουλες.

Όσο αφορά το μακιγιάζ τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε στις διακοπές είναι συγκεκριμένα και λίγα. Αντηλιακό με χρώμα για όσες αγαπούν το minimal και ανάλαφρο look. Φον ντε τεν και bronzer σε

κρεμώδη μορφή ή πούδρας για εκείνες που θέλουν να είναι περιποιημένες ακόμη και στο νησί. Ειδικά στις βραδινές εξόδους. Ναι το ξέρουμε ότι θέλετε να αναδείξετε τη μαυρισμένη επιδερμίδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Και φυσικά το λιπ γκλος σας. Τα κραγιόν και δη τα ματ μένουν πίσω αφού δεν ταιριάζουν το summer look. Το λιπ γκλος από την άλλη είναι η καλύτερη και πιο σωστή λύση. Χαρίζουν στα χείλη έξτρα λάμψη και την ενυδάτωση που έχουν ανάγκη μετά την έκθεση στον ήλιο. 

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα. Εσείς πρέπει να αποφασίσετε ποιο θα πάρει τη θέση που του αξίζει στο νεσεσέρ των διακοπών σας.

Dior Addict Gloss: Πρόκειται για ένα προϊόν που κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο πλούσια και παράλληλα χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί εως και 6 ώρες και απίστευτη λάμψη.

MAC Clear Lipglass: Ένα προϊόν-θρύλος που υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ των celebrity make up artists. Διάφανο και κρυστάλλινο μπορείτε να το φορέσετε μόνο του ή πάνω από το κραγιόν σας.

Lanolips Lip Water: Θα μείνει στο νεσεσέρ σας όλο το καλοκαίρι αφού χαρίζει έξτρα ενυδάτωση, θρέψη και προστασία στα χείλη. Προσφέρει υπέροχη λάμψη και μπορείτε να το φοράτε ακόμη και στην παραλία.

Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Volumizer: Το αγαπημένο προϊόν της Rihanna. Χαρίζε συγκλονιστική λάμψη και υπέροχο όγκο στα χείλη.

Hourglass Unreal High Shine Volumizing Lip Gloss: Εκτός από την εξωπραγματική λάμψη που χαρίζει στα χείλη ταυτόχρονα τα θρέφει, τα ενυδατώνει και τα προστατεύει χάρη στο υαλουρονικό οξύ και το έλαιο avocado που περιέχει στη σύνθεση του.

Διαβάστε ακόμη:

Τα σημάδια κούρασης και γήρανσης μειώνονται με τη σωστή φόρμουλα περιποίησης!

H Marion Cotillard υιοθέτησε ένα hair look που θα σας εντυπωσιάσει και θα σας θυμίσει πολλά

Keywords
Τυχαία Θέματα