Ήρθε η ώρα να απλώσετε σωστά το blush -Δείτε τα 5 ωραιότερα του Φθινοπώρου!

Το blush είναι το προϊόν μακιγιάζ  που τονίζει τέλεια τα ζυγωματικά σας και  χαρίζει υπέροχη όψη σε ολόκληρο το πρόσωπο. Παράλληλα φωτίζει και σας δίνει υγιή όψη. Αν και όλα αυτά τα γνωρίζετε συνήθως το επιλέγετε χωρίς μεγάλη έρευνα.

Έχετε συνηθίσει μια συγκεκριμένη απόχρωση και την χρησιμοποιείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Επίσης το απλώνετε με απλές κυκλικές κινήσεις.

Οι ειδικοί επιμένουν πως πρέπει επιτέλους να μάθετε πώς ακριβώς να το εφαρμόζετε ώστε να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα. Αποκαλύπτουν μάλιστα πως υπάρχει

πλέον ένας καινούριος και μοντέρνος τρόπος που πρέπει να ακολουθήσετε. 

Αρχικά, πρέπει να είναι πιο έντονο. Αρκεί να θυμηθείτε τα αναψοκοκκινισμένα παιδικά ζυγωματικά. Για να το πετύχετε επιβάλλεται εκτός από τα ζυγωματικά να απλώνετε blush στο μέτωπο αλλά και στη γέφυρα της μύτης. Επιλέξτε blush με βελούδινη υφή ακόμη κι αν χρειαστεί να ξεφύγετε λιγάκι από το budget σας. Αξίζει τον κόπο.

Με τη συγκεκριμένη υφή η εφαρμογή είναι ευκολότερη και το αποτέλεσμα είναι άψογο. Αφήνει ένα απαλό φινίρισμα που θα λατρέψετε. Καλό είναι αμέσως μετά την εφαρμογή να χαρίσετε έξτρα λάμψη απλώνοντας μικρή ποσότητα highlighter.

Εμείς επιλέξαμε τα 5 αγαπημένα μας:

Bobbi Brown Blush, Sand Pink

Erre Due Blusher, Butterscotch

Korres Wild Rose Blush, Luminous Apricot 

Seventeen Pearl Blush Powder, No 10

NYX Sweet Cheeks Blush Matte, Red Riot

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Η Hailey Bieber υιοθετεί το εμβληματικό 90’s haistyle και το Instagram υποκλίνεται!

Δείτε τον πιο έξυπνο τρόπο να στεγνώσετε τα πινέλα του μακιγιάζ (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα