Ηρώ Λεχουρίτη: Ο 20χρονος γιος της ταξίδεψε στον Βόρειο Πόλο -Η αγωνία της τραγουδίστριας (Φωτογραφίες)

Η Ηρώ Λεχουρίτη έχει έναν γιο που υπερλατρεύει και έχει μεγαλώσει μόνη της! Ο πρίγκιπας της γνωστής τραγουδίστριας είναι σήμερα 20 ετών και ασχολείται με τις σπουδές του.  Μάλιστα, ο ίδιος αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι μαζί με την κολλητή φίλη της μητέρας του στο Svalbard -ένα νησί δίπλα στον Βόρειο πόλο.

Οι δυο τους θα βρεθούν εκεί προκειμένου να φωτογραφίσουν Πολικές Αρκούδες, γεγονός που γνωστοποίησε η Ηρώ Λεχουρίτη μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, η γλυκιά μανούλα δημοσίευσε στον

προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μερικές φωτογραφίες του γιου της και της κολλητής της από το αεροδρόμιο, τις οποίες συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

Σε αυτό, ως γνήσια Ελληνίδα μάνα, η Ηρώ Λεχουρίτη δεν έκρυψε την αγωνία της για ταξίδι αυτό -αφού τόνισε πως θα κάνει 10 μέρες για να κοιμηθεί ξανά, ωστόσο τόνισε πως είναι ιδιαιτέρως χαρούμενη που ο γιος της θα το ζήσει όλο αυτό.

«Ο γιος μου @lexouritis και η κολλητή μου Ειρηνη @epapadim73 Irene Pap στο αεροδρόμιο σήμερα το πρωί.. Φεύγουν για το Svalbard, νησί δίπλα στον Βόρειο Πόλο που ανήκει στο βασίλειο της Νορβηγίας. Θα πάνε να φωτογραφίσουν Πολικές Αρκούδες… Δεν χρειάζεται να σας πω ότι θα ξανάκοιμηθώ σε δέκα μέρες περίπου καθώς δεν θα υπάρχει καμία επικοινωνία μέχρι να επιστρέψουν σε κατοικημένη περιοχή… Αλλά !!!! είμαι παρά πολύ χαρούμενη που ζει αυτήν την εμπειρία», έγραψε στην ανάρτησή της η Ηρώ Λεχουρίτη.


«Όταν αποφάσισα να κάνω το γιο μου απλά είπα θέλω να κάνω παιδί. Στην εποχή μας είναι πολύ δύσκολο να περιμένεις την ιδανική σχέση για να προχωρήσεις… Σήμερα που ο γιος μου είναι 19,5 ετών, νομίζω αυτό που βλέπω μπροστά μου είναι αυτό που ήθελα να είναι. Ήταν δύσκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί. Ήταν απόφαση ζωής. Δεν με ενόχλησε τίποτα, ούτε τι θα πει ο κόσμος… Οι κοινωνίες προχωράνε και είναι αποδεδειγμένο αυτό», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ηρώ Λεχουρίτη για τον γιο της που σπουδάσει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που πέρασε στον ημιτελικό

«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν είναι εύκολος στις επαφές του»

Μαύρο Ρόδο: Απογοητευμένο το Twitter με το φινάλε – Αποθέωση για την Ελένη Καρακάση

Keywords
Τυχαία Θέματα