Ηρακλής Αποστολίδης: Τα σχόλια για την τελική δεκάδα του Masterchef και η πρόβλεψη για τους φιναλίστ!

Ο Ηρακλής Αποστολίδης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο του Masterchef και μίλησε το πρωί της Παρασκευής Στη Φωλιά των Κου Κου σχολιάζοντας την τελική δεκάδα των παικτών και κάνοντας τη δική του πρόβλεψη για τους φιναλίστ.

Ο ίδιος πιστεύει ότι ο Σταύρος Γεωργίου θα καταφέρει να βρίσκεται στην τελική τριάδα, ενώ ο Σταύρος Βαρθαλίτης πιστεύει θα φτάσει στην τριάδα, ή ακόμα και τελικό. Όσο για την φίλη του Κατερίνα Λένη πιστεύει ότι θα κληθεί να αντιμετωπίζει τον Μπέλλο, και τους δύο Σταύρους φτάνοντας ψηλά στον διαγωνισμό.

«Τον

Σταυρή τον βλέπω στην τελική τριάδα, απλώς πιστεύω ότι αυτό που είπα και στο γράμμα, κάνει κάποιες παρασκευές στα πιάτα του και μπορεί να το χάσει. Είναι πάρα πολύ καλός μάγειρας. Τον Σταύρο Βαρθαλίτη τον έχω για τελικό. Και αυτός και ο Σταυρής είναι δυνατοί μάγειρες και θέλουν να φτάσουν στον τελικό. Ο Γιώργος είναι ένας πολύ δυνατός μάγειρας, πιστεύω ότι θα φτάσει στην τετράδα σίγουρα. Η Μαρία και ο Δημήτρης αν δεν αφήσουν το συναισθηματικό κομμάτι απ΄έξω… τους θεωρώ ωραίο ζευγάρι αλλά ο Δημήτρης είναι πάρα πολύ καλός μάγειρας και είναι το άτομο που πιστεύω ότι θα κλείσει την τριάδα του τελικού. Ο Μπέλλος θα περάσει την Μπέλλαινα αν δεν τον φάει ο έρωτας. Ο Τζον είναι πάρα πολύ καλός μάγειρας και είναι πλέον δημιουργικός, είναι η αθόρυβη δύναμη μέσα στην κουζίνα», είπε για τον πρώην συμπαίκτη του.

Πιστεύω ότι η Κατερίνα θα φτάσει σε αρκετά ψηλό σημείο και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Μπέλλο, τον Σταυρή και τον Σταύρο στις δοκιμασίες αποχώρησης. Πιστεύω ότι θα είναι η γυναίκα που θα κάνει τη διαφορά. Την Κατερίνα τη συμπαθώ. Είναι κομμώτρια και μαγείρισσα ταυτόχρονα, έχει αφοσιωθεί πολύ στο κομμάτι της μαγειρικής και εξελίσσεται συνεχώς.Γι’ αυτό πιστεύω ότι θα φτάσει πολύ ψηλά. Στο σπίτι διαβάζει συνέχεια βιβλία μαγειρικής και πειραματίζεται με διάφορα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ηρακλής.

Δείτε όσα σχολίασε ο πρώην παίκτης του Masterchef:

Διαβάστε ακόμα:

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Σούλη Σαμπάχ

Η έκπληξη του Πρω1νού στον Άρη Καβατζίκη! Δείτε τον σε φωτογραφία από τη στρατιωτική του θητεία!

Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Έτσι περνούν την καραντίνα τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα