Η celebrity make up artist Jillian Dempsey δημιούργησε ένα app που θα λατρέψετε

Η Jillian Dempsey είναι μία από τις διασημότερες make up artists στο Hollywood και σύζυγος του Patrick. Παραβλέπουμε το δεύτερο και παραμένουμε στην επαγγελματική της πορεία. Τα τελευταία χρόνια επιμελείται το μακιγιάζ stars όπως Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow, Kristen Stewart

και Julia Roberts

Και τώρα, στον καιρό της πανδημίας αποφάσισε να λανσάρει ένα app που θα σας εντυπωσιάσει μια και σ’ αυτό μπορείτε να δοκιμάσετε αλλά και να δείτε τα ωραιότερα make up looks ever. 

Το app ονομάζεται Fyfe Beauty. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την camera του κινητού σας και να δοκιμάσετε προϊόντα μακιγιάζ με τη βοήθεια της facial-recognition τεχνολογίας. Απλώνετε σκιές ματιών, κραγιόν, blush και eyeliner δημιουργώντας μόνες σας το μακιγιάζ.

Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε ή να αλλάξετε τις αποχρώσεις με ένα πάτημα, διαδικασία διασκεδαστική και πανέξυπνη. Τα περισσότερα προϊόντα ανήκουν στο brand της make up artist. H ίδια δήλωσε πως στο μέλλον θα ήθελε να συνεργαστεί με beauty brands ώστε να μεγαλώσει η γκάμα και οι follwers να έχουν περισσότερες επιλογές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FYFE Beauty (@fyfebeauty) στις 9 Απρ, 2020 στις 3:56 μμ PDT

Εκτός από τη συγκεκριμένη εφαρμογή, στο Fyfe Beauty στο παιχνίδι έχει μπει και η ίδια η Dempsey αφού έχει δημιουργήσει 67 διαφορετικά tutorials χωρισμένα σε 7 κατηγορίες με πολύτιμες συμβουλές που έχουν να κάνουν με τις βασικές αρχές του make up. Όπως για παράδειγμα η σωστή εφαρμογή του φον ντε τεν, πως να απλώσετε σωστά το highlighter αλλά και να σχεδιάσετε τέλεια το eye liner ή το μολύβι ματιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FYFE Beauty (@fyfebeauty) στις 31 Μάρ, 2020 στις 10:43 πμ PDT

Η Dempsey αποκάλυψε πως έχει ήδη 200 videos στη διάθεση της που θα ανεβαίνουν στο app μέσα στους επόμενους μήνες. Κάποια από αυτά μάλιστα είναι πραγματικές εκπλήξεις. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FYFE Beauty (@fyfebeauty) στις 30 Μάρ, 2020 στις 12:52 μμ PDT

Οι φωνές που ακούγονται στα  tutorials ανήκουν σε φίλες και φίλους της make up artists μεταξύ των οποίων είναι οι Kate Lee και Dick Page. Κι αν αναρωτιέστε για ποιο λόγο αποφάσισε να δημιουργήσει ένα app τη συγκεκριμένη, δύσκολη περίοδο η ίδια έχει την απάντηση: “Είστε παγιδευμένες στο σπίτι και πιθανότατα είστε όλη την ημέρα με τις φόρμες σας. Κι αυτό είναι κάτι”.

Εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί της.

Διαβάστε ακόμη:

Μένουμε σπίτι: Το hairstyle της Αθηνάς Οικονομάκου είναι το πιο χαριτωμένο που θα δείτε αυτό το διάστημα!

Αν το χρώμα στα νύχια σας ξεθωριάζει από το συχνό πλύσιμο των χεριών πρέπει να δείτε αυτά τα βερνίκια

Keywords
Τυχαία Θέματα