Ιωάννης Παπαζήσης: «Κινήθηκα νομικά για να πάρω τα χρήματά μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο μίλησε σήμερα το πρωί (19/4) ο Ιωάννης Παπαζήσης!

Ο ίδιος αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στις δουλειές που έκανε στο παρελθόν πριν γίνει ηθοποιός και στις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάματος. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να κινηθεί νομικά για να πληρωθεί από μία δουλειά, ωστόσο και πάλι δεν τα πήρε.

«Από την αρχή της καριέρας μου ως ηθοποιός δεν έχω κάνει άλλη δουλειά. Πριν την υποκριτική έχω δουλέψει στην οικοδομή, στο μπαρ, ότι κάνει κάθε παιδί για να επιβιώσει. Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά.

Προσπάθησα να πάρω τα χρήματα, κινήθηκα νομικά και πάλι δεν τα πήρα. Σημασία έχει να πηγαίνεις παρακάτω και να συνεχίζεις το ταξίδι της ζωής σου», είπε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι «λατρεύω να μου μιλάει ο κόσμος έξω. Είναι αυτό που λέγανε παλιά όταν ήμουν στο Εθνικό Θέατρο: κάνουμε τα πάντα για να μας μάθει ο κόσμος και με το που μας μαθαίνει φοράμε καπέλο και γυαλί. Θέλω να με αναγνωρίζει και να με αγαπάει ο κόσμος».

Τέλος, για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάματος, ο Ιωάννης Παπαζήσης ανέφερε ότι «δεν έχω υποστεί κακές συμπεριφορές, δεν δίνω τον χώρο για οποιαδήποτε συμπεριφορά πέρα από την επαγγελματική. Αν δεν συμφωνώ από μία δουλειά φεύγω».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Ο Γρηγόρης Λέων δείχνει με ένα ανατριχιαστικό σκίτσο πώς πέθανε η Μαλένα

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η συγκινητική ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τούνη

Πάτρα -Πρω1νό: «Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου κρύβεται πίσω από το δεύτερο μυστηριώδες τηλεφώνημα στο T-live»

Keywords
Τυχαία Θέματα