Πάτρα -Πρω1νό: «Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου κρύβεται πίσω από το δεύτερο μυστηριώδες τηλεφώνημα στο T-live»

Mία αποκάλυψη – βόμβα έκανε σήμερα (19/4) το Πρω1νό σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και το δεύτερο μυστηριώδες ανώνυμο τηλεφώνημα στην εκπομπή T-Live, όπου μία άγνωστη γυναίκα με αλλοιωμένη φωνή έβαζε στο «κάδρο» τον πατέρα των τριών κοριτσιών, Μάνο Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα από το περιβάλλον του ζευγαριού μίλησε στην εκπομπή του Ant1 και υποστήριξε πως πίσω από την ανώνυμη κλήση στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού, βρίσκεται η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Άκουσα αυτή τη δεύτερη

τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τη μάνα, γιατί με τη μάνα είχε συνομιλία, ξανά. Εγώ τώρα θεωρώ πως από πίσω είναι η Ελένη (μητέρα 33χρονης κατηγορούμενης) γιατί για μένα αυτή η φωνή είναι πολύ γνώριμη κι επίσης όλη τη διάρκεια της κλήσης καταλαβαίνω ότι είναι αυτή κι απλά ίσως προσπαθεί να καλύψει το στόμα της για να ακούγεται πιο μακρινή η φωνή και ίσως να ξεμπερδεύει.

Όταν λέει “παιδί μου” και “παιδάκι μου” εκεί σιγουρεύομαι. Όλο αυτό τώρα ότι διαψεύδει τον Μάνο και ότι το πρόβλημα είναι ο Μάνος. Τι προσπαθεί να κάνει; Προσπαθεί να στρέψει την προσοχή μας στον Μάνο; Δηλαδή όλο το πρόβλημα αυτή τη στιγμή, σε αυτή την κλήση, είναι ο Μάνος, στις 25 Μαρτίου; Που στις 25 Μαρτίου ήμασταν πίσω από τις οθόνες και κλαίγαμε γι’ αυτά τα παιδάκια και προσπαθούσαμε όλοι να καταλάβουμε τι έχει συμβεί;

Είμαι οργισμένη, είμαι τρελαμένη, δε μπορώ να το δεχτώ να γίνεται όλος αυτός ο ντόρος με ιατροδικαστές, με δημοσιογράφους, με όλες τις εκπομπές να προσπαθούν να βγάλουν άκρη και οι μάνα και οι κόρες, η Ελένη, η Ρούλα, η Δήμητρα να είναι πίσω από το τηλέφωνο και να κάνουν φάρσες; Γιατί είναι φάρσες αυτά τα πράγματα που κάνουνε. Δηλαδή το κλείνανε και πιστεύω ότι μπορεί και να χασκογελούσαν μεταξύ τους, αν είναι δυνατόν! Ντρέπομαι! Ντρέπομαι που αυτούς τους ανθρώπους τους έχω συναναστραφεί κάποιες φορές, αλήθεια ντρέπομαι»», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα από το περιβάλλον της οικογένειας στο Πρω1νό.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Βίκυ Καγιά για την επιστροφή της στο GNTM: «Θα είναι ολοκαίνουριο, μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει»

Πολύ δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη: Πέθανε η μητέρα της

Δημήτρης Παππάς-Άννα Μπεζάν: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν -Το αποκάλυψε η Χριστίνα Παππά!

Keywords
Τυχαία Θέματα