Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Έβρισε τα θεία και αποχώρησα από την πρόβα, έθιξε τα πιστεύω μου»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Θάνο Ξάνθο παραχώρησε πρόσφατα ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε συνεργασίες του και σε ένα περιστατικό που τον έκανε να αποχωρήσει από μια πρόβα.

Έφτασες ποτέ σε σημείο να αποχωρήσεις από δουλειά, λόγω κακής συμπεριφοράς συναδέλφου;

Όχι. Η μόνη φορά που έχω φύγει ήταν σε πρόβα, γιατί θύμωσα επειδή κάποιος έβρισε τα θεία. Αποχώρησα για δυο τρεις μέρες, επειδή ένιωσα ότι θίγονται τα πιστεύω μου. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος

που θέτω τα όριά μου από την αρχή. Στη διάρκεια των προβών έχουν τύχει περίεργες κι έντονες στιγμές, αλλά δεν συνεχίζονταν. Αν γινόταν κάτι, θα μιλούσα. Έχω ζήσει τη φωτεινή πλευρά του θεάτρου. Αλλά σε τέτοιες άσχημες συμπεριφορές, αξίζει να μιλάμε. Δεν μπορεί να ξεσπάς και να βγάζεις τα απωθημένα σου στους άλλους, ευτελίζοντάς τους, επειδή έχεις εξουσία. Ο καθένας τον γιατρό του. Υπάρχουν ευτυχώς ειδικοί εκεί έξω.

Πιστεύεις σε πιο φωτεινές μέρες μετά από τα όσα ακούστηκαν στον χώρο σας;

Δεν ξέρω αν τα πράγματα θα αλλάξουν. Αλλάζουν κάπως, αλλά σίγουρα θα συνεχίσει να υπάρχει η νοοτροπία του «μη μιλάς, κράτα το». Ας σταματήσουμε πια να τα κρατάμε όλα μέσα μας!

Διαβάστε επίσης:

Συγκινεί ο Αντώνης Τσαπατάκης: «Σήμερα κατάφερα κάτι που δεν είχα τολμήσει καν να ονειρευτώ»

Δημήτρης Μοθωναίος: Το μήνυμά του για την απεξάρτηση από το αλκοόλ – «Πέντε χρόνια νηφάλιος»

«Το “Ευτυχισμένοι Μαζί” δεν με βοήθησε καθόλου στην πορεία μου σαν ηθοποιό, έπαθα την τρίτη μου υπερκόπωση και μπήκα στο νοσοκομείο»

Keywords
Τυχαία Θέματα