Ιωάννα Τούνη για το ροζ βίντεο: «Μέχρι εκεί αντέχω να μιλήσω»

Πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως η Ιωάννα Τούνη απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταθέτοντας μήνυση για ροζ βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Η πρώην παίκτρια του My style rocks δεν είχε αναφερθεί ποτέ μέχρι τώρα δημόσια στο θέμα αυτό, όμως με αφορμή τα μηνύματα που δέχεται από followers της για τα ταξίδια που κάνει, η ίδια θέλησε να αναφέρει πως αυτό το διάστημα έχουν συμβεί διάφορα πράγματα στη ζωή της και έχει τάσεις φυγής, κάνοντας λόγο πρώτη φορά σχετικά με το ροζ βίντεο που έχει διαρρεύσει για το οποίο θα αναφερθεί σε βίντεο της στο Youtube.

«Έχω γυρίσει σπίτι. Ετοιμάζω σιγά-σιγά τα πράγματά μου γιατί έχω δρομολογημένο για αύριο να πάω Μύκονο. Και η αλήθεια είναι πως μου στέλνετε τόσα πολλά μηνύματα για το πόσο πολύ ζηλεύετε που κάνω tour στα ελληνικά νησιά. Και κάτω από άλλες συνθήκες έχετε δίκιο. Αλλά στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου νιώθω ότι δεν με χωράει ο τόπος. Έχω λίγο τάσεις φυγής και μου κάνει καλό να ξεχνιέμαι.

Έχουν συμβεί διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Πολλοί από εσάς προφανώς ξέρετε. Είναι κάτι που δεν έχω συζητήσει και σχολιάσει καθόλου. Αλλά έχω ετοιμάσει ένα βίντεο στο Youtube που θα ανεβάσω το μεσημέρι της Παρασκευής και μιλάω για ένα ροζ βιντεάκι που έχει διαρρεύσει. Δεν θα πω κάτι άλλο. Αυτά. Δίνω διάφορες απαντήσεις στο βιντεάκι που θα ανεβάσω αύριο (σ.σ. σήμερα). Και νομίζω πως μέχρι εκεί αντέχω να μιλήσω και να πω πράγματα. Και δεν θα ξαναπιάσω το θέμα», λέει συγκεκριμένα στα instastories της η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε όσα ανέφερε:

Διαβάστε ακόμα:

Έχετε δει την υπερπολυτελή βίλα του Νίκου Κοκλώνη στα Νότια Προάστια;

Συντετριμμένη από το θάνατο του πατέρα της η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη – Τα πρώτα της λόγια

“La Casa de papel”: Στην Ελλάδα ο “Ελσίνκι” από την σειρά! Δείτε φωτογραφίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα