Έχετε δει την υπερπολυτελή βίλα του Νίκου Κοκλώνη στα Νότια Προάστια;

Ο Νίκος Κοκλώνης άνοιξε την πόρτα της υπερπολυτελούς βίλας του στα Νότια Προάστια και ξενάγησε τους τηλεθεατές του Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο σε όλους τους χώρους της.

Εκτός από την τεράστια πισίνα που διαθέτει, εντύπωση προκαλεί και το ιδιωτικό του γυμναστήριο που χρησιμοποιεί συχνά όταν έχει χρόνο και διαθέτει και σολάριουμ και σάουνα, ενώ για να μπει κανείς στο γραφείο του χρειάζεται να εισάγει κωδικό! «Έχω μέσα έγγραφα, πράγματα και δεν θέλω να μπαίνει μέσα όποιος κι όποιος.», εξήγησε ο παρουσιαστής.

Δείτε
αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο μαστροχαλαστής εν δράση … θύμα μου οι υπολογιστές του σπιτιού .Το καλό με την καραντίνα είναι ότι βρίσκουμε χρόνο να ασχοληθούμε και με δουλειές που παλιά δεν προλαβαίναμε . #μένουμεσπίτι #covid_19

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis) στις 27 Μάρ, 2020 στις 10:36 πμ PDT

Ο ίδιος αναφέρθηκε ακόμα στο J2US αλλά και το Celebrity Travel, το οποίο δεν απέκλεισε να επιστρέψει αν και εφόσον το επιτρέψει ο κορονοϊός.

Ο παρουσιαστής του J2US εκμυστηρεύτηκε ακόμα πως το φαγητό είναι η αδυναμία του και ιδιαιτέρως τα γλυκά.

«Είμαι 110 κιλά. Τρώω πάρα πολλά γλυκά, αλλά με στέβια», σχολίασε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος αποκάλυψε ακόμα και για τον Τρύφωνα Σαμαρά:

«Είχα πει στον Τρύφωνα ότι “αν είχες τσίπα θα έπρεπε να παραιτηθείς από το J2US”. Σε κάθε live ο Τρύφωνας είναι στις τρεις πρώτες θέσεις στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Και πολλές φορές είναι πρώτος».

Δείτε πλάνα από την υπερπολυτελή βίλα του:

Διαβάστε ακόμα:

Τζένη Μπαλατσινού: Η νέα τρυφερή ανάρτηση για την κόρη της, Αμαλία ανήμερα της γιορτής της!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για τη νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Το μήνυμα της Μαριάννας Τουμασάτου για το τέλος της σειράς “Γυναίκα χωρίς όνομα”

Keywords
Τυχαία Θέματα