Ιωάννα Τούνη για το φύλο του μωρού της: «Ήμουν τόσο σίγουρη ότι περιμένω κοριτσάκι και θα ζούσαμε μέσα στο ροζ για πάντα»

Ένα εντυπωσιακό Gender Reveal Party διοργάνωσαν οι φίλες της Ιωάννας Τούνη ανήμερα των γενεθλίων της, προκειμένου να αποκαλύψουν στην ίδια και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Μπορεί η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας να ήθελε όσο τίποτα άλλο να κυοφορεί κοριτσάκι, όμως τελικά έγινε αυτό που ήθελε ο αγαπημένος της, αφού περιμένει αγοράκι.

Η στιγμή της αποκάλυψης, μάλιστα, έκανε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ξεσπάσει σε πανηγυρισμούς και να πηδάει στην πισίνα με τα ρούχα του από την χαρά του.

Ωστόσο, η Ιωάννα Τούνη σε σημερινή της ανάρτηση, δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα χθεσινά της γενέθλια -τα οποία συνέπεσεσαν με την αποκάλυψη για το φύλο του μωρού, τονίζοντας παράλληλα πως ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι θα αποκτήσει γιο.

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)


«Γενέθλια & Gender reveal σε ένα 24ωρο! Πόσες εκπλήξεις να αντέξει κανείς?? Έσβησα τόσες ροζ τούρτες χθες και ήμουν τόοοοοοοσο σίγουρη ότι περιμένω κοριτσάκι και θα ζήσουμε μέσα στο ροζ για πάντα αλλά υπολόγιζα δίχως τον ξενοδόχο! Έρχονται βίντεο και φωτογραφίες από χθες, μόλις συνειδητοποιήσω ότι περιμένω γιο. ΑΝΤΙΟ», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της δημοσίευσής της η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε ακόμα:

Νατάσα Θεοδωρίδου: Γενέθλια για τη μικρότερη κόρη της – Η έκπληξη στα παρασκήνια της συναυλίας

Μαντώ Γαστεράτου: Οι νέες φωτογραφίες με την κόρη της – «Αν έχεις γεννήσει με καισαρική έχει σωματικό και ψυχικό πόνο»

Μαίρη Συνατσάκη: Η εγκυμονούσα ετοιμάζεται για τις διακοπές της – Το βίντεο που φτιάχνει τη βαλίτσα της

Keywords
Τυχαία Θέματα