Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε δημόσια το αυτοάνοσο πρόβλημα που την ταλαιπωρεί

Η Ιωάννα Τούνη είναι πολύ ενεργή στα social media και σε καθημερινή βάση επικοινωνεί με τους σχεδόν 950.000 ανθρώπους που την ακολουθούν.

Με αφορμή την περίοδο των Πανελληνίων, η γνωστή επιχειρηματίας και influencer θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όσα παιδιά δίνουν εξετάσεις, θυμίζοντάς τους πως ό,τι κάνουν το κάνουν για τον ίδιο τον εαυτό τους.

Παράλληλα, η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε μερικά tips που ακολουθεί και η ίδια για τη

διαχείριση του άγχους ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά το αυτοάνοσο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε δημόσια πως πάσχει από τριχοφάγο, γεγονός που την ταλαιπωρεί αρκετά.

«Είναι λογικό να παθαίνουμε ψυχοσωματικά, όπως ο τριχοφάγος που παθαίνω εγώ τα τελευταία χρόνια με όλες αυτές τις καταστάσεις που έχουν συμβεί στη δική μου ζωή», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη δείχνοντας φωτογραφίες με το κεφάλι της.

«Θέλω να ξέρετε ότι τίποτα δεν είναι τέλειο, όπως το φαντάζεστε, γι’ αυτό πρέπει να δουλεύετε για την κάθε ημέρα σας, να μην τα παρατάτε και να μην συγκρίνετε τους εαυτούς σας με άλλους», κατέληξε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε τα βίντεο:

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/06/220607175118_1touni.mp4https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/06/220607175123_touni2.mp4

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Τράγκας: «Ο εντολέας μου δεν γνώριζε την περιουσία του πατέρα του» λέει ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα

 MasterChef: Μόνο αν μείνουν ψύχραιμοι θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στην μαγευτική Ιταλία

 Τάκης Ζαχαράτος: Πάρτι γενεθλίων με λαμπερές παρουσίες -Φωτογραφίες & Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα