Γιώργος Τράγκας: «Ο εντολέας μου δεν γνώριζε την περιουσία του πατέρα του» λέει ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα

Ο Γιώργος Τράγκας σχεδόν έξι μήνες μετά τον θάνατό του βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο λόγω της τεράστιας περιουσίας του, η οποία δεσμεύτηκε. Μετά τη γνωστοποίηση της είδησης, ο γιος του Φρέντυ Τράγκας ανακοίνωσε μέσω του δικηγόρου του, Θέμη Σοφού, ότι αποποιείται την κληρονομιά. Αντίθετα, ο αδερφός του, Γιάννης Τράγκας φαίνεται πως δεν θα ακολουθήσει το ίδιο μονοπάτι.

Ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα, Νίκος

Αγαπηνός, ο οποίος υπήρξε χρόνια δικηγόρος του Γιώργου Τράγκα, μίλησε στην εκπομπή T-live για τον πελάτη του και τις αποφάσεις που έχουν παρθεί. «Δεν υπάρχει καμία βούληση από την πλευρά του εντολέως μου για αποποίηση της κληρονομιάς. Ο εντολέας μου δεν εμπλέκεται στο όποιο ποινικό σκέλος της υπόθεσης υπάρχει, αν υπάρχει, εννοώ στην οποιαδήποτε παρανομία», είπε αρχικά ο κύριος Αγαπηνός.

Και συνέχιζε, δηλώνοντας: «Ο εντολέας που θα αποδεχτεί την κληρονομιά με το ευεργέτημα της απογραφής, που σημαίνει ότι η οικονομική ευθύνη του περιορίζεται μέχρι τις αξίας της περιουσίας που θα επαχθεί σε αυτόν. Ποινική ευθύνη έχει οποιοσδήποτε συμμετείχε ενεργά στη δημιουργία μιας περιουσίας που προέρχεται από εγκληματική δραστηριότητα».

Ακόμα, ο Νίκος Αγαπηνός αποκάλυψε πως ο πελάτης του δεν γνώριζε την ακριβή περιουσία του πατέρα του ενώ επισήμανε πως ένα μέρος της περιουσίας δεν το ήξερε ούτε ο ίδιος, παρά το γεγονός ότι υπήρξε δικηγόρος του Γιώργου Τράγκα.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα:

Διαβάστε ακόμα:

 Αλιόνα Αμπράμοβα: Θυμάστε την “τσίτος” από το GNTM; Ξεχάστε την -Έτσι είναι σήμερα!

 Γιώργος Τράγκας: Ο γιος του, Φρέντυ αποποιείται την κληρονομιά -Η ανακοίνωση του δικηγόρου του

 Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας;

Keywords
Τυχαία Θέματα