Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μετέτρεψαν την ταράτσα τους σε roof garden – Βίντεο

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνρου επέστρεψαν στη βάση τους στην Αθήνα μετά τις οικογενειακές διακοπές στη Σαντορίνη. Το ζευγάρι έμεινε για αρκετές ημέρες στο κυκλαδίτικο νησί μαζί με τον «Νουνίτο», ξεκουράστηκε και σίγουρα χάρηκε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Με την επιστροφή τους στην Αθήνα, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισαν να αναλάβουν αμέσως δράση προκειμένου να μετατρέψουν

την ταράτσα τους σε roof garden. Οι δυο τους είχαν κάνει ήδη κάποια προετοιμασία, ωστόσο χθες ο χώρος τελειοποιήθηκε, αφού προστέθηκε το υπαίθριο σαλόνι και μια τραπεζαρία για τις συγκεντρώσεις με φίλους.

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της ένα βίντεο, στο οποίο μας δείχνει πώς είναι πλέον η ταράτσα τους. Το ζευγάρι έκανε μια μεγάλη αλλαγή, μετατρέποντας αυτόν τον χώρο σε ένα άνετο και ιδανικό μέρος για ξεκούραση με θέα όλη την Αθήνα.

Όπως θα δείτε, οι δυο τους αποφάσισαν να βάλουν στην ταράτσα τους και το τζακούζι, το οποίο μέχρι πρότινος υπήρχε στην αυλή του προηγούμενου σπιτιού τους. Ωστόσο, πλέον, έχει καινούργια θέση και σίγουρα αποτελεί ένα από τα highlights της ταράτσας.

Η Ιωάννα Τούνη μας ξενάγησε στο roof garden της. Πώς θα σας φαίνεται;

Διαβάστε ακόμα:

Οδυσσέας Σταμούλης: «Η τηλεόραση τώρα τελευταία με ξεαγάπησε ή αγάπησε άλλους»

Lizzo: «Σπάει» τη σιωπή της μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες εις βάρος της

Πρίγκιπας Harry -Meghan Markle: Έτσι απαντούν στις φήμες που τους θέλουν στα πρόθυρα του χωρισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα