Ιωάννα Σιαμπάνη: Το όνομα που θα πάρει το μωράκι της και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στην εγκυμοσύνη της

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος σε λίγες εβδομάδες θα κρατάνε στα χέρια τους το πρώτο τους μωράκι.

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Κεραμίδα για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της,  αλλά και για τα συναισθήματα που βιώνει αυτή την περίοδο. Παράλληλα, αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει ο γιος της, ενώ σχολίασε και την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

«Τέλος Οκτώβρη περιμένουμε το μωράκι

μας. Πλημμυρίζουμε από αγάπη και μόνο που το σκεφτόμαστε… Δεν φανταζόμουν ότι θα δεχτώ τόσα αρνητικά μηνύματα επειδή δείχνω την κοιλιά της εγκυμοσύνης ακάλυπτη. Ξεκίνησα για πρακτικούς κυρίως λόγους να μην ακουμπάω υφάσματα πάνω στην κοιλιά μου γιατί όσο άνοιγε και τραβούσε το δέρμα μου, έπρεπε να βάζω συνεχώς κρέμες και οτιδήποτε ακουμπούσε πάνω μου, μου δημιουργούσε φαγούρα και όχι ωραία αίσθηση… Αυτό με τα αρνητικά σχόλια το βίωσα και στην καθημερινότητά μου, όχι μόνο στα social media. Κάποιες φορές ένιωσα άβολα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σχολίασε πως «είναι δικαίωμα της κάθε γυναίκας να το ανακοινώσει όποτε και όπως αυτή αισθάνεται. Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχαμε συμπαθήσει από την πρώτη στιγμή. Χαίρομαι πάρα πολύ που είναι με τον Βασίλη, τον ξάδερφο του συζύγου μου».

Τέλος, η Ιωάννα Σιαμπάνη αποκάλυψε πως ο μικρός της πρίγκιπας θα πάρει το όνομα του πατέρα του συζύγου της, που έφυγε από τη ζωή έναν χρόνο πριν, δηλαδή Φώτης.

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Καζάκος: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο ηθοποιό -Οι συγκινητικές αναρτήσεις

Ιωάννα Τούνη: Tόσα νούμερα έχει ανέβει στα ρούχα στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της -Βίντεο

Οι παγιδευμένοι: Αυτοί είναι οι δύο κεντρικοί πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Keywords
Τυχαία Θέματα