Ιωάννα Τούνη: Tόσα νούμερα έχει ανέβει στα ρούχα στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της -Βίντεο

Μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή περίοδο της ζωής τους διανύουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η influencer είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από βίντεο, μέσα από τα οποία ευχήθηκε στους μαθητές «καλή σχολική χρονιά». Παράλληλα, η Ιωάννα Τούνη είπε

στους διαδικτυακούς της φίλους και τα δικά της νέα, αποκαλύπτοντας πόσα νούμερα έχει ανέβει στα ρούχα στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Με αυτά και με εκείνα εγώ τα γεράματά μου, ξεκίνησαν τα σχολεία και δεν έχω πει ρε παιδιά μια καλή σχολική χρονιά. Είμαι απαράδεκτη, συγγνώμη. Πραγματικά ό,τι καλύτερο εύχομαι. Δεν θέλει άγχος ούτε πάρα πολύ διάβασμα, θέλει συστηματικότητα, σιγά σιγά όλα. Ποιοι από εσάς πηγαίνετε σχολείο. Για πείτε μου τι γίνεται με το σχολείο», ανέφερε αρχικά.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/09/220914012107_videoplayback.mp4

Στη συνέχεια, η ίδια αποκάλυψε τα δικά της νέα: «Θα σας πω εγώ τα δικά μου. Η κοιλιά μου φουσκώνει με ρυθμούς ταχύτατους. Ήθελα να σας πω ότι πριν να μείνω έγκυος φορούσα τζινάκι νούμερο 34-36 και τι νούμερο φοράω τώρα;», ανέφερε. Έπειτα, η influencer έδωσε απάντηση για το πόσα νούμερα έχει ανέβει στα ρούχα της. Συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε πως πλέον φορά νούμερο 42.

Διαβάστε επίσης:

Οι παγιδευμένοι: Αυτοί είναι οι δύο κεντρικοί πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Η Ραφαέλα Ψαρρού εξομολογείται: «Εκεί εγώ ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, ήταν ένα σημείο που ήθελε βοήθεια»

«Δεν μπορώ ζευγάρια όπως την Παναγιώταρου με τον Σχίζα, φτάνει ρε παιδιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα