Mad VMA 2022-Πρω1νό: Η στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου φυγαδεύεται -Kαρέ καρέ ο καβγάς του Snik και του Light

Κατά τη διάρκεια των φετινών βραβείων MAD, Snik και Light πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια, προκαλώντας πανικό τόσο σε όσους βρίσκονταν στο γήπεδο Tae Kwon Do όσο και στα social media -που έγινε αμέσως γνωστό το συγκεκριμένο

συμβάν.

Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που η μουσική διοργάνωση διεκόπη για περίπου 15 λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε δίχως να παραλάβει το βραβείο της και χωρίς να πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο της act επί σκηνής.

Στο Πρω1νό προβλήθηκε σήμερα το πρωί (23/6) καρέ – καρέ ο καβγάς των δύο trappers.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η Τάμτα βρισκόταν πάνω στη σκηνή, 20 άτομα από τη συνοδεία του Snik σηκώθηκαν ταυτόχρονα και κατευθύνθηκαν προς τον Light όπου ξεκίνησε ο πρώτος καβγάς. Εκείνη την ώρα το γύρισμα διεκόπη, με την Έλενα Παπαρίζου να ζητά από την παράγωγη να φύγει. Ωστόσο, την έπεισαν να μείνει για να παραλάβει το βραβείο της.

Λίγη ώρα αργότερα, κατά την διάρκεια της βράβευσής της, ξεκίνησε ο δεύτερος καβγάς, όπου ο Light κατευθήνθηκε προς τον Snik. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν πάνω στη σκηνή για να δώσει βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου, ωστόσο η τραγουδίστρια φυγαδεύτηκε πριν προλάβει να το παραλάβει, καθώς κατά τη διάρκεια του καυγά τραυματίστηκε.

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Και τρίτος καβγάς ανάμεσα σε Snik και Light στα παρασκήνια των MAD VMA 2022 -Βίντεο

Άννα Πρέλεβιτς: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον Νικήτα Νομικό -«Έχω νιώσει έντονα ότι θα ήταν ο πατέρας του παιδιού μου»

Mad VMA 2022: Τραυματίστηκε η Ρούλα Κορομηλά -Έσπευσαν να της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες (Φωτογραφία)

Keywords
Τυχαία Θέματα