Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα φωτογραφία χωρίς τη μάσκα και το αισιόδοξο μήνυμα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει συγκινήσει όσους έχουν παρακολουθήσει την ιστορία της με τη δύναμη και το θάρρος που καθημερινά δείχνει προκειμένου να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα και συστήθηκε ξανά στο κοινό, δείχνοντάς τους αυτή τη φορά πώς είναι το πρόσωπό της μετά την επίθεση αλλά και τα χειρουργεία που υποβλήθηκε.

Η ίδια άνοιξε την καρδιά τους στον Σταύρο Θεοδωράκη και την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και μίλησε για

τα νέα δεδομένα που επικρατούν στην καθημερινότητά της, τα επόμενα χειρουργεία ενώ περιέγραψε και τις τραγικές στιγμές που έζησε, όταν η δράστις της πέταξε το βιτριόλι.

Σήμερα το βράδυ (2/5), η εκπομπή θα προβληθεί σε επανάληψη και με αφορμή αυτού η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία νέα της φωτογραφία χωρίς τη μάσκα, στέλνοντας μάλιστα ένα αισιόδοξο μήνυμα.

«Συνοδοιπόρο στη ζωή πρέπει να έχουμε την ελπίδα.. για να καταφέρνουμε να ξεπερνάμε στεναχώριες, κλάματα, χειρουργεία… για να σηκωνόμαστε ξανά μετά την πτώση. Αν έχεις φίλους και ανθρώπους που σε αγαπάνε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Ο Σταύρος λέει πως “Η συνωμοσία του καλού κάνει θαύματα”», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην λεζάντα της σχετικής της δημοσίευσης.

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

A post shared by Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Έχω δεχθεί εργασιακό bullying και έχω ζοριστεί πολύ»

Ειρήνη Νικολοπούλου: «Μετάνιωσα που έκοψα τον θηλασμό για να επιστρέψω στα δελτία ειδήσεων»

Αργύρης Ντινόπουλος: Θα αποτεφρωθεί ο γιος του, Βασίλης -Η ανακοίνωση μετά τον θάνατό του

Keywords
Τυχαία Θέματα