Ιωάννα Μαλέσκου: Η αποκάλυψη για το όνομα της κόρης της -«Είναι ίδια ο μπαμπάς της»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Από χτες (8/5), οι δυο γονείς βρίσκονται στο σπίτι τους με τη νεογέννητη κόρη τους και προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα αυτή καθημερινότητα. Κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και -μεταξύ άλλων-  αποκάλυψε πως έχουν αποφασίσει το όνομα που θα πάρει η μικρή τους πριγκίπισσα.

Παράλληλα , η παρουσιάστρια εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση όταν βρει τα πατήματά της.

«Κάτι υπάρχει. Είχα πει όταν τη δούμε θα ξέρουμε. Δε θα σας το αποκαλύψω. Είναι αντικειμενικά παραδεκτό και αποδεκτό από όλους, ότι είναι ίδια ο μπαμπάς της. Τελικά αυτό που λένε, ότι οι κόρες μοιάζουν στους μπαμπάδες ισχύει. Όταν νιώθεις καλά με τον άνθρωπό σου, το να κάνεις οικογένεια και να τη δεις να μεγαλώνει είναι κάτι που το σκέφτεσαι», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Σε άλλο σημείο, η παρουσιάστρια είπε για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση: «Σταδιακά και εφόσον όλα μπουν σε σειρά, η δουλειά και αυτό που αγαπώ, ναι, είναι κάτι που θέλω να μπει στη ζωή μου».

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Δηλώνει ερωτευμένη με τον γιο της! Η cute φωτογραφία τους

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος ψάχνει απεγνωσμένα την Ελισάβετ αλλά είναι άφαντη

Survivor All Star: Τρεις είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Keywords
Τυχαία Θέματα