Συγκινεί η Angelina Jolie: Η ανάρτηση για τη μητέρα της που «έφυγε» από καρκίνο

Σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση προέβη η Angelina Jolie με αφορμή τα αυριανά γενέθλια της μητέρας της, η οποία «έφυγε» από τη ζωή πριν από 15 χρόνια, όμως η διάσημη ηθοποιός δεν ξεχνάει ποτέ.

Η Angelina Jolie εξομολογήθηκε πως η μητέρα της πέθανε, αφού έδωσε μια μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο. Η ίδια δεν κατάφερε να βγει νικήτρια, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη

στην οικογένειά της. Η ηθοποιός αποκάλυψε, παράλληλα, πως τον Ιούνιο θα βρίσκεται κοντά στην ηλικία που διαγνώστηκε η μητέρα της και αυτός είναι ο λόγος που είναι συνεπής στις εξετάσεις της.

«Αύριο θα ήταν τα 73α γενέθλια της μητέρας μου. Έφυγε από τη ζωή πριν από 15 χρόνια, μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Τον Ιούνιο θα είμαι ένα μήνα μακριά από την ηλικία που διαγνώστηκε.

Έχω κάνει προληπτικές επεμβάσεις για να προσπαθήσω να μειώσω τις πιθανότητες, αλλά συνεχίζω να κάνω τσεκ απ. Η μαμά μου αγαπούσε τον Χέντριξ. Και πάντα υπέγραφε τα γράμματα της, με την ατάκα “Φίλα τον Ουρανό”», έγραψε αρχικά η Angelina Jolie.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie)

«Αυτό πήρε νέο νόημα αφού πέθανε. Στέλνω την αγάπη μου σε όσους έχασαν επίσης αγαπημένα πρόσωπα και δύναμη σε όσους αγωνίζονται αυτή τη στιγμή για τη ζωή τους και τη ζωή αυτών που αγαπούν.

Και σε άλλες γυναίκες, παρακαλώ αφιερώστε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας και πηγαίνετε για μαστογραφίες και εξετάσεις αίματος ή υπέρηχους, ειδικά εάν έχετε οικογενειακό ιστορικό καρκίνου», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Έξαλλη με τη Σταυρούλα η Μαριαλένα: «Ποια νομίζει ότι είναι;»

 Κατερίνα Παπουτσάκη: Το πάρτι και η πρωτότυπη τούρτα για τα δέκατα γενέθλια του γιου της

 Meghan Markle: Δεν θέλει επαφές με τη βασιλική οικογένεια, αλλά φοράει το ρολόι 20.000 δολαρίων της Νταϊάνα

Keywords
Τυχαία Θέματα