Δημήτρης Φιντιρίκος: Το μήνυμά του για τον εμβολιασμό-“Έχοντας ασθενήσει γνωρίζω πώς είναι να…”

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι ιδιαίτερα δραστήριος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και συχνά μέσω των δημοσιεύσεων του παίρνει θέση για θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο επιχειρηματίας βρέθηκε κοντά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Στηρίζει αρκετούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς, ενώ τον Μάρτιο έκανε μια μεγάλη δωρεά στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας. 

Μέσα από τα social media του, εύκολα μπορεί κανείς να διακρίνει ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο για το κοινό καλό.

Σήμερα,

ο Δημήτρης Φιντιρίκος έστειλε το δικό του μήνυμα στους αρνητές του εμβολίου κατά του κορονοϊού. Έγραψε για τη σημαντικότητα του εμβολιασμού και αποκάλυψε πως και ο ίδιος νόσησε από τον ιό. Στη συνέχεια, ο επιχειρηματίας με νέα δημοσίευση, έκανε γνωστό πως έκανε και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Διαβάστε το μήνυμά του:

“Δεν χωράει αμφισβήτηση ότι η ελευθερία του ατόμου και η αυτοδιάθεση είναι αξίες που όλοι υπερασπιζόμαστε και εγώ ο ίδιος με κάθε τρόπο εμπράκτως σε όλη μου τη ζωή. Ωστόσο, η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που αρχίζουν να θίγονται τα όρια της ελευθερίας των άλλων.

Έχοντας ασθενήσει από τον κορονοϊό – αν και με ήπια συμπτώματα – γνωρίζω καλά πώς είναι να μετράς αντίστροφα, κάθε λεπτό, κάθε ώρα, και να σε τρώει η αγωνία κάποιας ενδεχόμενης επιπλοκής από τον αποδεδειγμένα θανατηφόρο ίο.

Η λύση είναι μία και είναι επιτακτική ανάγκη να συστρατευτούμε όλοι: ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ.

ροσωπικά δεν σκέφτηκα στιγμή για το αν πρέπει να εμβολιαστώ και αν πρόκειται για κάποιο πείραμα εις βάρος των ανθρώπων έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην επιστήμη. Σίγουρα, σκέφτηκα ότι θέλω να ζήσω και ότι δεν έχω δικαίωμα να στερώ από κανέναν την αναφαίρετη επιθυμία του να το πράξει και ο ίδιος χωρίς να κινδυνεύει από εμένα και την ξεροκεφαλιά μου. Ας μη χάσουμε άλλο χρόνο από τη ζωή μας είναι κρίμα. Πάμε όλοι να εμβολιαστούμε”.

Δείτε τη δημοσίευση του επιχειρηματία:

Διαβάστε ακόμη:

Δημήτρης Σκουλός: Εξιτήριο για τη σύζυγό του-Επιστροφή στο σπίτι με τη νεογέννητη κόρη τους

Κάτια Ταραμπάνκο: Απαντά πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να αναλαμβάνει δική της εκπομπή

Δώρος Παναγίδης: Για 7 μέρες στο καρδιολογικό σε σοβαρή κατάσταση

Keywords
Τυχαία Θέματα