Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έσπασε» η φωνή της στο νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο -«Προσεύχομαι να βγω… χθες!»

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Το γνωστό μοντέλο ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία με φριχτούς πόνους και υψηλό πυρετό, γεγονότα που στάθηκαν αφορμή για να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Μετά από μια σειρά εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη, οι γιατροί βρήκαν τι συμβαίνει με την υγεία της και της ανακοίνωσαν ότι πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο και να λάβει ενδοφλέβια αγωγή.

Η υγεία της παρουσιάζει βελτίωση, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο νέο βίντεο που δημοσίευσε στα social media,

αλλά η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν έκρυψε ότι δεν ήταν πολύ καλά τις προηγούμενες ημέρες. Ενώ, μιλώντας για τα μηνύματα αγάπης που δέχεται από τον κόσμο η φωνή της «έσπασε».

«Έχω αρχίσει να πηγαίνω πολύ καλύτερα. Ο οργανισμός μου δέχεται όλη αυτή την ενδοφλέβια αγωγή και πάω προς το καλύτερο. Είναι η έκτη μέρα νοσηλείας μου. Προσεύχομαι να βγω… χθες. Η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν πάρα πολύ καλά τις προηγούμενες ημέρες. Είναι πολύ συγκινητικά τα τόσα μηνύματα που έχετε στείλει και δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Είμαι πάντως πολύ καλά, μην ανησυχείτε. Και πηγαίνω πολύ καλύτερα», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο νέο της μήνυμα από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται για έκτη ημέρα.

Δείτε το βίντεο της:

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Αϊβάζης: Αγκαλιά με τη Μαρία Κορινθίου μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο

Πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη επέστρεψε στο πλατό – Ελένη: «Έχεις αδυνατίσει πάρα πολύ»

Γνωστή παρουσιάστρια μπαίνει στη «Φάρμα» και το ανακοίνωσε στον αέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα