Ελένη Τσολάκη: “Αισθάνθηκα ντροπή, πάρα πολύ άσχημα και θυμό. Έχουμε ξεχάσει να βάζουμε όρια”

Το μεσημέρι της Δευτέρας (16/8) ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο “Αγία Όλγα” και σήμερα πήρε εξιτήριο.

Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου και ανάμεσα στα μηνύματα για μια γρήγορη ανάρρωση, υπήρξαν και αρκετά που ήταν αρνητικά. Η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά, Ιωάννα διάβασε ένα από αυτά και έδωσε τη δική της απάντηση.

“Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’ όλα σεβαστές,

η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα.”, έγραψε η Ιωάννα Χαρδαλιά σε χρήστη του Facebook. 

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα. 

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not” αναφέρθηκαν στην απάντηση που έδωσε η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά και η Ελένη Τσολάκη δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για την κατάσταση που επικρατεί στο διαδίκτυο.

“Το διάβασα το πρωί και πραγματικά προσπάθησα για λίγα λεπτά να φέρω τον εαυτό μου στη θέση αυτού του κοριτσιού. Πραγματικά αισθάνθηκα πάρα πολλή ντροπή, πάρα πολύ άσχημα και θυμό. Σε αυτό το ίντερνετ έχουμε ξεχάσει να βάζουμε το όριο.

Που τελειώνει η ανθρωπιά, που ξεκινάει η πλάκα, που είναι το fake news, που μπορείς να πεις κάτι και να είναι απλά ένα σχόλιο. Τα σχόλια που γράφουμε τα διαβάζουν άνθρωποι, ψυχές, παιδιά, γονείς… Πώς είναι η κατάσταση αυτών των ανθρώπων που τα διαβάζουν;”, είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε τους νέους της συνεργάτες στο “Πάμε Δανάη”

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Ευαγγελία Συριοπούλου: Η νέα φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Keywords
Τυχαία Θέματα