Ίνα Ταράντου σε Αλμπέρτο Εσκενάζυ: «Ήμουν ερωτευμένη μαζί σας»

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Εμείς» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ίνα Ταράντου. Στην αρχή της συζήτησής τους, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στον γνωστό ηθοποιό, πως όταν ήταν πιτσιρίκα ήταν ερωτευμένη μαζί του, το ίδιο και οι φίλες της.

«Θα σας κάνω μια εξομολόγηση! Όταν ήμουν πιτσιρίκα ήμουν ερωτευμένη μαζί σας. Έφαγα όλο μου το χαρτζιλίκι στην Κέρκυρα, όπου έμενα τότε, για να πάω σινεμά και να δω πόσες φορές το

“Έξοδος κινδύνου”. Έβλεπα και το σίριαλ, βέβαια, το “Φως του Αυγερινού”. Και οι φίλες μου βέβαια και φαντάζομαι ότι δεν το ακούτε για πρώτη φορά. Δεν ξέρω αν εσείς, όμως, είχατε συναίσθηση της απίστευτης ομορφιάς και γοητείας που είχατε τότε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ίνα Ταράντου, με τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ να χαμογελά μη κρύβοντας την αμηχανία του.

Έπειτα, ο ίδιος αποκρίθηκε: «Δεν νομίζω ότι κανένας μας έχει συναίσθηση… Είναι θέμα χαρακτήρα το πως αντιμετωπίζει καθένας τη ζωή του. Αλλά συναίσθηση δεν έχει κανένας, δεν κάθεται να βλέπει στον καθρέφτη τον εαυτό του και να λέει “φτου σου τι ωραίος που είσαι”. Δεν νομίζω να το κάνει κανένας αυτό. Εγώ είχα συνειδητοποιήσει ότι είχα κάποιες επιτυχίες αλλά πίστευα ότι αυτό θα περάσει. Η επιτυχία είναι αναλώσιμη, έρχεται και η αποτυχία που σε κάνει σοφότερο».

Διαβάστε ακόμα:

 Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Βραδινή έξοδος στη συναυλία του Eros Ramazzotti

 Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Η ηθοποιός περιγράφει τις συνθήκες που βίωσε, όταν έμενε στο Ιράν

 Η Στέλλα Δημητρίου είναι έτοιμη να γεννήσει! Η τελευταία φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα