Καβγάς στους “Διάσημους: Η ένταση ανάμεσα σε Ελευθερίου-Ταραμπανκό και ο εκνευρισμός του Καλίδη!

Με εντάσεις ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, καθώς στην ομάδα των “Διασήμων” υπήρξε καβγάς με αφορμή το φαγητό!

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καλίδης αποκάλυψε πως “έπιασε” την Κάτια Ταραμπανκό να τρώει ρύζι μέσα στη νύχτα και αμέσως βγήκαν τα “μαχαίρια”.

Η Ελευθερία Ελευθερίου τα “έβαλε” με τη συμπαίκτρια της και εκείνη άφησε υπονοούμενα για τις αγωνιστικές της ικανότητες. Η τραγουδίστρια φανερά ενοχλημένη, της είπε μεταξύ άλλων: “Κάτια βρίσκεις πράγματα και τρως και δεν τα μοιράζεσαι. Για το ρύζι.

Άσε μας σε παρακαλώ. Απειροελάχιστο ο ένας απειροελάχιστο ο άλλος ολόκληρο κασεδάκι. Μας δουλεύετε; Αγάπη μου το ομαδικό ξεκινά από την καλύβα κι όχι από τα αγωνίσματα. Σε έχω δει να σπας μόνη σου καρύδα και να την τρως στην παραλία. Κάποιοι εδώ μέσα δεν λειτουργούν ομαδικά…. Έλα ρε εμείς δεν τρέχουμε; Τρέχω κοπέλα μου ναι. Το ότι δεν έχω φέρει έναν στόχο δεν σημαίνει ότι είμαι άχρηστη. Άχρηστη με είπες. Πήγες και με έδωσες. Έφυγε η Αγγελική που έχει προσφέρει πολλά πράγματα και ξέρεις τι έχει προσφέρει. Μην μου λες ότι λειτουργείς ομαδικά αλλά ατομικά”.

Οι εντάσεις δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στη συνέχεια ο Τριαντάφυλλος κατηγόρησε τον Πάνο Καλίδη πως έκανε την αποκάλυψη για το ρύζι που έφαγε η Κάτια Ταραμπανκό τώρα που είναι προτεινόμενος. Συγκεκριμένα, τόνισε πως έπρεπε να το αποκαλύψει όταν έγινε και όχι κάποιες μέρες αργότερα και ενώ είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αμέσως μετά έγινε και μια συζήτηση για τις ψήφους και περί “κλίκας”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ξεκίνησαν οι λιγούρες για τη Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε το γεύμα που απόλαυσε! 

Μαρία Νικόλτσιου: Αποκαλύπτει τη δυσκολότερη στιγμή που έπρεπε να διαχειριστεί τηλεοπτικά

Η Υβόννη Μπόσνιακ “έκλεψε” τις εντυπώσεις στο catwalk του LASKOS για τα 10 χρόνια MadWalk-Δείτε φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα