Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου έρχεται να σου πει ότι χρειάζεται να βρεις μια ισορροπία ανάμεσα στην προσπάθεια που καταβάλλεις και το όφελος που μπορεί να έχει στο τέλος για σένα. Καλείσαι στην πραγματικότητα να αξιολογήσεις κατά πόσο μια σχέση ή μια συνεργασία δίνουν ουσιαστικό νόημα στη ζωή σου ή απλά παραμένεις κολλημένος λειτουργώντας διεκπεραιωτικά. Από την άλλη μπορεί να σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποιους στόχους που μπορεί να έχεις συνειδητοποιώντας ότι είναι ουτοπικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος του μήνα αγγίζει θέματα βαθιά συναισθηματικά,

αφού οι ενδοοικογενειακές συγκρούσεις φέρνουν στο φως γεγονότα που συνέβησαν εν αγνοία σου και τα οποία ίσως δεν έχεις πλέον το περιθώριο να τα διαχειριστείς. Μια εσωστρεφής αντίδραση θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένη, αρκεί να μην καταλήξεις να την ανάγεις σε αυτοκαταστροφική μανία. Από την άλλη φρόντισε να μην υπάρχει αντίκτυπος στην καριέρα σου, όπου το επόμενο διάστημα οι ευθύνες γίνονται περισσότερες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου αγγίζει ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα ή ακόμα και τους γείτονες, φέρνοντας στο φως μεταξύ σας διαφωνίες και προβλήματα. Από την άλλη μπορεί να προκύψουν ανατροπές σε συζητήσεις και συμφωνίες που μπορεί να είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα, τις οποίες όμως θα πρέπει να χειριστείς με ψυχραιμία, αν θέλεις να βγεις κατά το δυνατόν λιγότερο χαμένος. Οι γνωριμίες σου κλπ δεν θα μπορέσουν να βάλουν πλάτη, γι’ αυτό λειτούργησε σαν να είσαι μόνος σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Λέοντα εγείρει για εσένα θέματα οικονομικής ανασφάλειας, υποχρεώσεων που δεν μπορούν να περιμένουν, αλλά και χρεών που κουβαλάς από το παρελθόν και απαιτούν να τα διαχειριστείς. Αυτό δε θα πρέπει να σε τρομάζει, αφού ίσως έχεις την ευκαιρία να κλείσεις κάποιες υποθέσεις μια για πάντα. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται να κινητοποιείσαι προκειμένου να δημιουργήσεις συνθήκες σταθερότητας στη ζωή σου, πράγμα που σε κάνει απόλυτα δημιουργικό.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιό σου λέει ότι θα είναι καλό να προσπαθήσεις να κρατήσεις την ανάσα σου και μαζί μια ισορροπία όσον αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Δε χρειάζονται μεγαλοστομίες και ριψοκίνδυνες αποφάσεις, είτε αυτό σημαίνει για παράδειγμα ότι ξεκινάς μια νέα σχέση είτε σημαίνει ότι αφήνεις τη δουλειά σου για να πας κάπου αλλού. Προφανώς και να πας, αρκεί να κάνεις μελετημένες κινήσεις και να μην παρασυρθείς από επιλογές που μπορεί να υπόσχονται την τελειότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος του μήνα σχετίζεται για σένα με θέματα που αφορούν τον τρόπο ζωής σου και τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις προκειμένου όχι μόνο να αποκτήσεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής, αλλά και να σε βοηθήσουν να ανέβεις ψυχολογικά. Μπορεί να αναγκαστείς να ξεκινήσεις κάποια δίαιτα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να ξεκινήσεις από μόνος σου πριν αυτό καταστεί αναγκαίο. Γενικότερα να μην εφησυχάσεις για θέματα υγείας, αν πρώτα δεν τα έχεις ψάξει. Επίσης, οι εξελίξεις στον εργασιακό σου χώρο μπορεί να αυξήσουν τις αρμοδιότητες σου, γι’ αυτό καλό θα είναι να είσαι έτοιμος να διαπραγματευτείς.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος του μήνα στο Λέοντα αγγίζει το κομμάτι εκείνο της ζωής σου που σε γεμίζει χαρά, όχι για να σου την κόψει, αλλά ενδεχομένως για να σου τη δώσει. Έτσι από τη μία μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα είτε στα ερωτικά σου είτε στις φιλικές σου σχέσεις, είτε ακόμα και στις σχέσεις σου με τα παιδιά, μπορεί όμως να σου φέρει και ένα… Γενικότερα μπορεί να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις κάποιους ανθρώπους στη ζωή σου, αλλά και την ίδια την πορεία σου, αλλάζοντας προτεραιότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος του μήνα στο ψηλότερο σημείο του χάρτη σου μπορεί σε μια πρώτη ανάγνωση να αγγίζει για εσένα κυρίως θέματα που αφορούν στην καριέρα σου και κάποια σημαντικά γεγονότα που έρχονται να την επηρεάσουν το επόμενο διάστημα, όμως ταυτόχρονα σου βάζει και ένα γρίφο για δυνατούς λύτες, τον οποίο όμως για να τον λύσεις θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Αν τα καταφέρεις να βρεις τον συνδυασμό που φέρνει την αλλαγή χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, τότε μιλάμε για μεγάλα πράγματα. Βέβαια μπορεί να έχεις και περισσότερες πιθανότητες να πιάσεις το τζόκερ…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος του μήνα αγγίζει τις παγιωμένες αντιλήψεις σου, πράγματα που θεωρούσες δεδομένα και όσο κι αν μια τέτοια διαδικασία συνήθως είναι απαιτητική και δύσκολη για ένα Τοξότη είναι απαραίτητη, αφού είναι στο αίμα σου η ανάγκη να βλέπεις στα πράγματα πτυχές που ως τώρα αγνοείς, να αλλάζεις και να εξελίσσεσαι. Από την άλλη, μπορεί να αποφασίσεις να πάρεις τη νομική οδό προκειμένου να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποιες υποθέσεις που δεν λύθηκαν με άλλους τρόπους, ενώ προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε θέματα σχετικά με κάποια ταξίδια ή κάποια θέματα σπουδών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου αγγίζει τον τομέα των οικονομικών σου, κινητοποιώντας σε ταυτόχρονα στο να βρεις λύσεις για να ανταπεξέλθεις, αλλά και για να νιώσεις περισσότερο άνετος και ασφαλής. Στις σχέσεις σου, ερωτικές και επαγγελματικές, δεν είναι ώρα για τσαμπουκάδες, ενώ καλά θα κάνεις να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου γενικότερα και να κάνεις μια σχετική συντήρηση αν δεν θέλεις να βρεθείς αντιμέτωπος με προβλήματα υγείας και τραυματισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος του μήνα απέναντι σου, στο Λέοντα, μπορεί να αποτελέσει άλλο ένα δυνατό crash test για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Μην ενθουσιάζεσαι με νέους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου, αλλά μην επιτρέψεις και στο φόβο να σε κρατήσει σε μια καθημερινότητα γεμάτη δεσμεύσεις και περιορισμούς, που μόνο ευχάριστη δεν είναι. Από την άλλη κάθε τέλος σηματοδοτεί και μια νέα αρχή και ίσως να ήταν καλό να αντιμετωπίσεις έτσι τις προκλήσεις που θα σου παρουσιαστούν το επόμενο διάστημα.

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου έχει να κάνει με θέματα που αφορούν την εργασιακή σου καθημερινότητα και την υγεία σου. Σε αυτούς τους τομείς είναι που θα πρέπει να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου και να δεις αν υπάρχουν ανάγκες σου που θάβεις μετά μανίας κάτω απ’ το χαλάκι κι αν υποτιμάς το στρες που μπορεί να βιώνεις καθημερινά προσπαθώντας να ανταποκριθείς στο ρόλο σου. Είναι η στιγμή που καλείσαι να κλείσεις τα κεφάλαια εκείνα της ζωής σου τα οποία σου ρουφάνε την ενέργεια χωρίς ουσιαστικό όφελος.

Καλημέρα και Καλό Σαββατοκύριακο!

Φωτογραφία: iStock/ Ideal Image 

Πηγή: astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα