My Style Rocks: Η παίκτρια που αποχώρησε και η αρνητική κριτική από την Έλενα Χριστοπούλου

Χτες το βράδυ παρακολουθήσαμε ακόμα ένα Gala στο My Style Rocks με πολλές ανατροπές και αρνητικές κριτικές. Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς αξιολόγησαν τις εμφανίσεις των κοριτσιών και αποφάσισαν πως οι πιο αδύναμες στιλιστικά ήταν η Γεωργία Σιακαβάρα, η Τζώρτζια Παναγή και η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Στο τέλος του Gala οι κριτές αποφάσισαν να αποχωρήσει από το My Style Rocks η Γεωργία

Σιακαβάρα.

Ωστόσο η κριτική της Έλενας Χριστοπούλου ήταν ιδιαίτερα αυστηρή ως προς την Γεωργία, καθώς δεν της άρεσε καθόλου η εμφάνισή της.

“Δεν περίμενα να σε δω ντυμένη έτσι σήμερα. Δηλαδή δεν σε καταλαβαίνω. Καταρχήν, είναι πολύ άβολο αυτό που βλέπω γιατί είσαι πάρα γυμνή! Όχι γυμνή συντηρητικά, δεν το λέω από συντηρητισμό, είσαι πολύ γυμνή! Κάτι το οποίο δεν χρειάζεσαι. Είτε κάτω από τη σκηνή είτε πάνω στη σκηνή είτε ως θεατής, δεν μπορώ να το τοποθετήσω πουθενά αυτό το λουκ. Δηλαδή μπορώ να το τοποθετήσω μόνο σαν να έχεις ντυθεί αποτυχημένα χανουμάκι. Δηλαδή απόκριες! Στο λέω με πάρα πολύ αγάπη και σεβασμό. Η περούκα είναι πλαστική και όλο πάρα πολύ. Για μένα δεν είναι κιτς αυτό, γιατί το κιτς το ορίτζιναλ το εκτιμώ βαθιά, το κιτς είναι άποψη”.

Διαβάστε ακόμα: Ανδρέας Γεωργίου: Το τρυφερό φιλί στη σύντροφό του, Σιμώνη Χριστοδούλου!

Σάκης Τανιμανίδης: Έκανε πράξη την υπόσχεση που έδωσε στον BΟ στο Survivor!

Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκαλύπτει τη διατροφή της και θα πάθεις πλάκα

Keywords
Τυχαία Θέματα