Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Για τον επόμενο λοιπόν ενάμιση μήνα που θα βρίσκεται στο πύρινο αυτό ζώδιο θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε τη ζωή μας μας μεγαλύτερη εξωστρέφεια και να στρέψουμε την προσοχή μας σε όσα μας κάνουν πραγματικά χαρούμενους, χωρίς να κολλάμε σε φοβίες και ανασφάλειες που μας κρατούσαν αλυσοδεμένους το προηγούμενο διάστημα, αλλά και χωρίς να αποπροσανατολιζόμαστε από τις προσπάθειες μας να ελέγξουμε τους πάντες και τα πάντα γύρω μας. Θα έχουμε τη διάθεση να δούμε την πιο ανάλαφρη οπτική της ζωής, αυτή που κάνει τα πράγματα να φαίνονται πιο απλά, πιο εύκολα και

πιο προσιτά. Ένα ταξίδι, με την κυριολεκτική ή τη μεταφορική έννοια του όρου, που μπορεί ως τώρα να έμοιαζε μακρινό ή να έχει μεγάλες φουρτούνες μπροστά του, τώρα φαίνεται να είναι η σωστή στιγμή για να γίνει.

ΚΡΙΟΣ: Με τον κυβερνήτη σου, τον Άρη, να περνάει στον επίσης πύρινο Τοξότη γεμίζεις ενέργεια και αισιοδοξία κι αυτό είναι κάτι που άλλοτε ξεκινάει από μέσα σου και άλλοτε είναι οι συνθήκες αυτές που σου επιτρέπουν να βλέπεις τη θετική όψη των πραγμάτων. Εκμεταλλεύσου το επόμενο διάστημα για να οργανώσεις κάποια ταξίδια, αλλά και για να προωθήσεις θέματα που μπορεί να σχετίζονται με το εξωτερικό ή τον τουρισμό. Ευνοούνται επίσης θέματα που σχετίζονται με τις σπουδές ή κάποια επιμόρφωση που μπορεί να έχεις κατά νου, η ενασχόληση με τον αθλητισμό, ενώ αν υπάρχουν και κάποιες νομικές εκκρεμότητες θα προκύψουν εξελίξεις μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Άρης, ο πλανήτης που σχετίζεται με τη λίμπιντο μας, μπαίνει στον τομέα εκείνο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σεξ, αλλά και με το άλλο αγαπημένο σου θέμα, το χρήμα! Όπως καταλαβαίνεις,σε αυτά ακριβώς τα θέματα είναι που θα υπάρχει έντονη κινητικότητα και μπορεί αυτό από τη μία να είναι καλό, όμως από την άλλη θα χρειαστεί να επιδείξεις και μια σχετική σύνεση στον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι, γιατί ενδέχεται να προκύψουν και κάποια έξοδα που δεν υπολόγιζες. Εξελίξεις μπορεί να προκύψουν και σε κάποιο κληρονομικό ζήτημα μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΣ:Το πέρασμα του Άρη στο απέναντι ζώδιο του Τοξότη ενεργοποιεί…τους απέναντι, δηλαδή τους άλλους. Ναι, αυτόν που αντιπαθείς, αυτόν με τον οποίο τρώγεσαι, αυτός είναι που σε διεγείρει κιόλας, και μπορεί να τον θέλεις με τρέλα… Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι μυθικοί έρωτες προέκυψαν σαν συνέχεια μιας αρχικής αντιπαράθεσης. Από την άλλη εγείρει γενικότερα θέματα σχέσεων και συνεργασιών, όπου η σπίθα γίνεται πυρκαγιά και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα κάποιες κλείνουν τον κύκλο τους και κάποιες άλλες ξεκινούν και είναι… θεαματικές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τον Άρη να περνάει στον Τοξότη και τον 6ο ηλιακό σου οίκο θα έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις δράση και να τακτοποιήσεις λίγο το θέμα με τα περιττά κιλά που μπορεί να σου άφησε ο Δίας το διάστημα που βρισκόταν στο συγκεκριμένο ζώδιο. Από την άλλη, μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα της δουλειάς σου ή της καθημερινότητας, τα οποία είχες παραμελήσει το προηγούμενο διάστημα βάζοντας τα σε μια σειρά. Λίγη προσοχή θα χρειαστεί όσον αφορά κάποια θέματα υγείας μπορεί να προκύψουν, αλλά και κάποιες συγκρούσεις με τους συναδέλφους σου.

ΛΕΩΝ: Ο Άρης περνάει στον Τοξότη για να σου θυμίσει τι σημαίνει ζω τη ζωή μου με πάθος και αισιοδοξία! Τα ερωτικά παίρνουν φωτιά και γυρνάς δεξιά κι αριστερά για να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου και να πάρεις επιβεβαίωση, γι’ αυτό προσπάθησε να διαχωρίζεις τον ενθουσιασμό από τον έρωτα, αφού ανά δύο μέρες μπορεί να αλλάζει και το αντικείμενο του πόθου σου. Παράλληλα, θα έχεις τη δυνατότητα να θέσεις σε εφαρμογή κάποια δημιουργικά σχέδια που έχεις κατά νου, ενώ θα σε απασχολήσουν και θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά σου, αυτά που έχεις ή αυτά που έρχονται…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Άρης περνάει στον Τοξότη, σε μια ζωδιακή περιοχή που σχετίζεται με το σπίτι σου και την οικογένεια. Εκεί είναι που θα πέσει τρέξιμο το επόμενο διάστημα, με το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσεις κάποια μετακόμιση ή κάποιες εργασίες στο σπίτι σου να είναι ιδιαίτερα πιθανό και να ευνοείται αν το επιθυμείς. Από την άλλη, μέχρι και τα μέσα του επόμενου μήνα καλό θα είναι να διπλοτσεκάρεις ότι έχεις κλειδώσει το σπίτι σου, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και εντάσεις εντός του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

ΖΥΓΟΣ: Ο Άρης περνάει στον Τοξότη και αναμένεται να φέρει πολύ κόσμο στη ζωή σου. Νέες γνωριμίες, οι οποίες να σημειώσω ότι θα έχουν και ερωτικό ενδιαφέρον, έρχονται για να σου δώσουν αέρα ανανέωσης! Μπορεί βέβαια να έρθεις και αντιμέτωπος με καυγάδες ή να χρειαστεί να διαχειριστείς ζητήματα που σχετίζονται με τα αδέρφια ή άτομα του συγγενικού σου περιβάλλοντος. Από την άλλη όμως θα έχεις την ευκαιρία και για κάποιες εξορμήσεις που θα σε χαλαρώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης, ο Άρης, σε αφήνει για να περάσει στον Τοξότη και το επόμενο διάστημα το θέμα είναι ένα… τα λεφτά! Εκεί είναι που υπάρχει κινητικότητα. Λεφτά έρχονται, λεφτά φεύγουν, αλλά το σημαντικό σε κάθε περίπτωση είναι ότι θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, δεδομένου ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη βρίσκεις την άκρη σου. Ωστόσο, κάποια ξαφνικά έξοδα μπορεί να σε συγχύσουν λίγο παραπάνω… Από την άλλη, κάποιες συγκρούσεις στον ερωτικό τομέα θα σου δημιουργήσουν αμφιβολίες και θα έχεις την τάση να επαναξιολογήσεις τα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Άρης περνάει στο ζώδιο σου δίνοντας σου την απαραίτητη ενέργεια για να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου και να αρχίσεις να θέτεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου. Κάποιες ευκαιρίες που ήρθαν στη ζωή σου όσο ο Δίας ήταν στο ζώδιό σου, αλλά δεν τις είχες μυριστεί, έρχονται να παρουσιαστούν μπροστά σου και να πάρουν σάρκα και οστά. Λίγη προσοχή θα χρειαστεί να δείξεις στον τρόπο που διαχειρίζεσαι κάποιες διενέξεις, αλλά και σε ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν λόγω της βιασύνης σου. Το καλύτερο όμως σου το κράτησα για το τέλος, αφού ενεργοποιεί και τον άξονα «εγώ και οι άλλοι», φέρνοντας θεαματικές εξελίξεις σε θέματα σχέσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη θα σου δώσει την ευκαιρία να προωθήσεις εργασιακά ζητήματα που μπορεί να είχαν βαλτώσει για καιρό. Βέβαια προσπάθησε να ελέγξεις την εργασιομανία σου, αφού οι μεταπτώσεις στην ενέργεια σου θα είναι αξιοσημείωτες και τα προβλήματα στην υγεία σου κάτι περισσότερο από πιθανά. Από την άλλη, θα επανέλθουν κάποια ζητήματα του παρελθόντος, ενώ στα ερωτικά μπορεί να προκύψουν και κάποιες κρυφές σχέσεις. Τέλος, καλό θα είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που κινούνται πίσω από την πλάτη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον Άρη να περνάει στον Τοξότη το κλίμα το επόμενο διάστημα αναμένεται να είναι πολύ πιο ευχάριστο, αφού χαλαρώνουν λίγο εκείνα τα κομμάτια της ζωής σου που έχουν ευθύνες και υποχρεώσεις. Έτσι υπάρχει διάθεση για διασκέδαση και κοινωνική ζωή, αλλά και για να ασχοληθείς με φιλόδοξους στόχους ή τα υψηλά ιδανικά σου. Παράλληλα, ενεργοποιείται και ο τομέας που έχει να κάνει με τους φίλους σου, όπου από τη μία ενδεχομένως να προκύψουν αντιδικίες, αλλά κι από την άλλη κάποιες νέες ερωτικές γνωριμίες.

ΙΧΘΥΣ: Ο Άρης περνάει στον Τοξότη, στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου, εκεί δηλαδή που στοχεύεις, δίνοντας σου τη δυνατότητα να προωθήσεις ζητήματα που θα σε φέρουν ένα επίπεδο πιο πάνω. Μπορεί να πετύχεις κάποια προαγωγή, ενώ από μια άλλη οπτική θα πρέπει να προσέξεις τις σχέσεις σου με τα αφεντικά, αφού μπορεί να προκύψουν εντάσεις. Επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο να θελήσεις να πραγματοποιήσεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, είτε αυτό είναι ένας γάμος ή ακόμα και ένα παιδί.

Καλημέρα!

Φωτογραφία: Pintrest

Πηγή: astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα