Ο σωστός τρόπος να απλώσετε τα προϊόντα μακιγιάζ τώρα που κάνει κρύο

Φέτος ο χειμώνας θα είναι βαρύς και αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ την επιδερμίδα σας ώστε να παραμείνει λαμπερή και κυρίως να μην παρουσιάσει ξηρότητα. Οι make up artists από την άλλη επιμένουν πως πρέπει να αλλάξετε συνήθειες όσο αφορά την εφαρμογή των προϊόντων μακιγιάζ ώστε να δείχνουν άψογα ακόμη και τις μέρες που η θερμοκρασία είναι ιδιαίτερα χαμηλή.

Ακολουθούν όλες οι συμβουλές τους.

Κονσίλερ: Επιλέξτε ένα σε μορφή κρέμα. Είναι πολύ εύκολο να αποκτήσει η περιοχή των ματιών cakey εφέ

και δεν το θέλετε. Αυτός είναι ο λόγος που τις συγκεκριμένες μέρες πρέπει να εφαρμόζεται το κατάλληλο προϊόν που περιέχει πλούσια ενυδατικά στοιχεία και απλώνεται εύκολα αφήνοντας ένα λαμπερό φινίρισμα.

Laura Mercier Secret Camouflage

Χρησιμοποιείστε πινέλο σκιάς για να απλώσετε το κονσίλερ: Αν θέλετε ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα και σωστή εφαρμογή θα χρειαστείτε  το πινέλο που απλώνετε τις σκιές σας και εφαρμόστε το κονσίλερ κάτω από τα μάτια αλλά και στα πλάγια της μύτης. Τέλος κάντε σωστό blending.

It Cosmetics Airblrush Blending Crease Brush 

Αν θέλετε μεγαλύτερη κάλυψη στην περιοχή των ματιών απλώστε ένα ανάλαφρο φον ντε τεν: Επιλέξτε μια πιο ανοιχτή (από το κονσίλερ) απόχρωση και απλώστε αμέσως μετά. Φροντίστε να κάνετε blending ώστε να μη φανεί η διαφορά.

Απλώστε ενυδατική πούδρα: Αν και το συγκεκριμένο προϊόν συνήθως προκαλεί ξηρότητα στην επιδερμίδα, μία φόρμουλα με πλούσια ενυδατικά στοιχεία όπως είναι το υαλουρονικό οξύ θα σας βοηθήσει. Απλώστε τη με ένα μεγάλο πινέλο φιξάροντας το μακιγιάζ και απομακρύνοντας τυχόν γυαλάδες.

Too Faced Born This Way Setting Powder

Κρατήστε τη σκιά ματιών στη θέση της: Τα έντονα χρώματα στα μάτια είναι μεγάλη τάση το φετινό χειμώνα. Αν επιλέξετε ένα από αυτά θα πρέπει προηγουμένως να απλώσετε μικρή ποσότητα κονσίλερ στα βλέφαρα και αφού εφαρμόσετε τη σκιά να ψεκάσετε το πινέλο με σπρέι φιξαρίσματος και να το απλώσετε από πάνω.

MAC Fix+

Επιλέξτε blush σε μορφή κρέμας και όχι πούδρας: Τo blush είναι απαραίτητο αφού θα τονίσει ολόκληρο το πρόσωπο χαρίζοντας μια λαμπερή, υγιή όψη. Θα πρέπει όμως να είναι σε μορφή κρέμας και να το απλώσετε με τα δάχτυλα.

Sisley Phyto-Blush Twist

Ένα ματ αλλά ενυδατικό κραγιόν θα σας σώσει: Θέλετε το χρώμα να παραμένει στα χείλη για ώρες και θα το πετύχετε μόνο με ένα σταθερό, ματ κραγιόν αλλά με πλούσια ενυδατικά στοιχεία.

Nars Powermatte Lip Pigment

Διαβάστε ακόμη:

H Nicole Kidman αποκαλύπτει τα φυσικά της μαλλιά αποδεικνύοντας πως έχει bad hair days όπως όλες μας

Blush: Το προϊόν που χαρίζει φως και ένταση σε ολόκληρο το πρόσωπο

Keywords
Τυχαία Θέματα