Ηλίας Μαμαλάκης: Θετικός στον κορονοϊό ο σεφ – Το μπέρδεμα με τα τεστ

Η πανδημία του κορονοϊού εξακολουθεί να υπάρχει στην καθημερινότητά μας και καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας νοσούν. Ο Ηλίας Μαμαλάκης δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον απειλητικό ιό, όπως αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο γνωστός σεφ μπήκε σε καραντίνα και το πρωί της Τετάρτης 3/8 δημοσίευσε στο προφίλ του τα δύο σελφ τεστ που έκανε, σημειώνοντας:

«Καραντίνα

τέλος. Δυο απανωτά τεστ βγήκαν αρνητικά. Προσοχή τώρα μάσκα. Πλύσιμο χεράκια. Και μπόλικο οινόπνευμα στα χέρια και το πρόσωπο. Χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σας για γρήγορη ανάρρωση που έπιασαν. Περισσότερες ευχές πήρα τώρα παρά στην γιορτή μου πράγμα που θεωρώ ιδιαίτερα συμπαντικούς. Συνεχίζω λοιπόν ποιο προσεκτικά και με μεγάλη δίψα. Ευχαριστώ και πάλι».

Βλέποντας τα σελφ τεστ, οι διαδικτυακοί φίλοι του έσπευσαν να ενημερώσουν τον Ηλία Μαμαλάκη πως εξακολουθούν να βγαίνουν θετικά, καθώς η δεύτερη γραμμή φαινόταν αχνή. Ο γνωστός σεφ δεν είχε προσέξει αυτή τη λεπτομέρεια και έτσι, αφού τους ευχαρίστησε, διευκρίνισε πως θα κάνει και ένα μοριακό τεστ για να είναι σίγουρος.

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Τούνη: Αναπολεί τις διακοπές της στη Μύκονο – «Πότε θα έχω φλατ κοιλιά και θα πίνω αλκοόλ;»

 Ατύχημα για τη Ρούλα Κορομηλά – Το δημόσιο μήνυμα

 Γενέθλια για τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη! Η έκπληξη της Αφροδίτης Λιάντου στις διακοπές τους

Keywords
Τυχαία Θέματα