Γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν ποια trends ακολουθούν στις διακοπές τους

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών και οι περισσότεροι Έλληνες celebrities απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά. Η Μύκονος αποτελεί συνήθως αγαπημένο προορισμό. Με τη βοήθεια του NDP Photo Agency κάναμε μια βόλτα στα ελληνικά νησιά αλλά και στους δρόμους της Αθήνας και εντοπίσαμε γνωστές Ελληνίδες που μας δείχνουν το καλοκαιρινό τους στιλ.

Ο

Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου απολαμβάνουν τις διακοπές τους και τον έρωτά τους και είναι αχώριστοι. Η Αλεξάνδρα επέλεξε ένα μπικίνι στην πιο hot απόχρωση του καλοκαιριού που είναι το lime green.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στη Μύκονο και η Υβόννη επέλεξε για τη βραδινή τους έξοδο ένα στενό μάξι φόρεμα σε neon πορτοκαλί τόνο.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ποζάρει με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά, και φοράει μια ολόσωμη φόρμα με cut-out στο ύψος της κοιλιάς. Η ίδια ολοκληρώνει το look με φλατ chunky πέδιλα.

Η Μαρία Μπεκατώρου υιοθετεί ένα casual look που αποτελείται από τζιν παντελόνι, τοπ με έναν ώμο και sneakers.

H Xριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκονται στη Μύκονο και απολαμβάνουν τις διακοπές τους μαζί με τις κορούλες τους. Σε βραδινή τους έξοδο ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε και ήταν casual ντυμένοι. Η Χριστίνα επέλεξε τζιν παντελόνι, λευκό σατέν πουκάμισο και φλατ σανδάλια.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας είναι πλέον αχώριστοι. Το ζευγάρι κάνει τις διακοπές του και στην έξοδό τους η Αλεξάνδρα φόρεσε μίνι στενό φόρεμα σε τιρκουάζ τόνο που συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Το γνωστό μοντέλο Αναστασία Σιδηροπούλου που στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 2013 απολαμβάνει τις διακοπές της με φίλες της  και ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στα στενά της Μυκόνου με άψογο styling.

H Mαριέττα Χρουσαλά βρίσκεται στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά της. Η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε για τις φετινές της διακοπές ένα μπικίνι τριγωνάκι με prints σε σκούρους τόνους.

Η Αθηνά Οικονομάκου επιλέγει μάξι φούστα και tank top και ολοκληρώνει το outfit με chunky πέδιλα.

Διαβάστε περισσότερα:

Το φούξια είναι ο τόνος που θα δώσει χρώμα στο Καλοκαίρι σου – Shopping guide για έξυπνες αγορές

Trend Alert: H Chiara Ferragni μας δείχνει 4 τρόπους για να φορέσουμε τις καλοκαιρινές μας ζακέτες

10 πράγματα που δε γνωρίζαμε για την «Κυρία Καίτη», ιδρύτρια του οίκου Kathy Heyndels

Keywords
Τυχαία Θέματα