Ηλίας Γκότσης: Μαίνεται η κόντρα με τον Βασάλο – Θα κινηθεί νομικά;

Στα… μαχαίρια βρίσκονται ο Ηλίας Γκότσης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά το «Survivor All Star».

Μετά την αποβολή του από το reality επιβίωσης, ο Ηλίας Γκότσης τα «έβαλε» και με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, λέγοντας πως δεν τον στήριξε, ενώ χαρακτήρισε το χιούμορ του για το… «Δελφινάριο». Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος του έδωσε μια πληρωμένη απάντηση μιλώντας στο «Πρωινό μας» και αναφέροντας, μεταξύ άλλων:

«Ο Ηλίας ήθελε κάποιο σύμμαχο σε ό,τι έκανε. Δεν ξέρω γιατί έχει νεύρα μαζί μου και όχι με τους φίλους του. Είπε ότι το χιούμορ μου

είναι για το Δελφινάριο, εντάξει, ο Ηλίας είναι για τον Κορυδαλλό, αν το πάμε έτσι. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ο Γκότσης έπιανε όλους τους παίκτες και ρωτούσε γιατί ο Βασάλος κάνει τις πιο πολλές δηλώσεις, έλεγε στον Μπόγδανο να μην μου μιλάει κ.α… Δεν πειράζει, καλή καρδιά!».

Η απάντηση του Ηλία Γκότση στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ο Ηλίας Γκότσης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου και θέλησε να βάλει μια τελεία σε αυτό το θέμα, ξεκαθαρίζοντας πως σε όλα τα πράγματα υπάρχουν όρια που πρέπει να τα σεβόμαστε.

«Δεν ενοχλήθηκα πολύ από αυτά που είπε για εμένα, μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Απλά, το είπα και πριν, πρέπει να βάζουμε κάποια όρια. Το παιχνίδι τελείωσε, δεν είμαστε στα πλαίσια μιας ζούγκλας, που υπάρχει πείνα και όλη αυτή η δυσκολία. Είμαστε στην κανονική ζωή και βλέπουν τις συνεντεύξεις και άνθρωποί μου. Προφανώς στενοχωριούνται.

Θέλω να βάλω μια τελεία σε αυτό το κομμάτι. Θα μπορούσα να πω πολλά, αλλά επιλέγω να μην το κάνω. Έχω τα δικά μου όρια και κάπου πρέπει να προσέχουμε και λίγο. Δεν θα κινηθώ νομικά γιατί νομίζω μπορεί να είπε κάτι πάνω στη στιγμή από κεκτημένη ταχύτητα. Εξέφρασα το παράπονό μου, τη δυσαρέσκειά μου μέσα από τα social. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένας μεγάλος άνθρωπος», δήλωσε ο Ηλίας Γκότσης.

Διαβάστε ακόμα:

 Πάνος Μουζουράκης: Η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη, τον καμάρωσε στη συναυλία του

 Ντόρα Μπακογιάννη: Ξέσπασε για την επίθεση Τζήμερου σε Ζαχαράκη -«Δεν έχω διαβάσει πιο βλακώδη δήλωση»

 Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν θέλω να χάσω τον Βασάλο από τη ζωή μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα