Ηλίας Μπόγδανος: «Το Bachelor υποτιμάει τη γυναίκα, δεν μου αρέσει καθόλου»

Ο Ηλίας Μπόγδανος ξεκίνησε τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας και με αφορμή την πρεμιέρα του παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» που βρέθηκε εκεί.

Ο γνωστός καλλιτέχνης και πρώην Survivor αναφέρθηκε στον James Καφετζή που τραγουδάει στο J2US, απάντησε στο ενδεχόμενο ενός γάμου με την

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου ενώ εξέφρασε την άποψή του και για το Bachelor.

Σχετικά με τον James Καφετζή και την εμφάνισή του στο μουσικό show,  ο Ηλίας Μπόγδανος είπε: «Τον έχω δει τον James Καφετζή στο Just the 2 of us. Έχει έρθει και από εδώ και τα έχουμε πει. Μια χαρά, όλα σούπερ! Το J2US είναι ένα show για να περάσει περισσότερο καλά ο κόσμος, οπότε το τραγουδιστικό κομμάτι δεν έχει σημασία. Εγώ δεν δέχτηκα πρόταση για να είμαι εκεί».

Όσον αφορά στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πρόταση γάμου. Η Αλεξάνδρα είναι πολύ πιο μικρή από εμένα αλλά εννοείται πως είναι ένας άνθρωπος που φαντάζομαι πολύ εύκολα να περνάω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί της. Τέλειο θα ήταν αν ερχόταν ένα παιδί στη ζωή μας».

Τέλος, ο Ηλίας Μπόγδανος παραδέχθηκε ότι δεν παρακολουθεί το Bachelor, καθώς πρόκειται για ένα reality που υποτιμάει τη γυναίκα: «Δεν έχω δει ούτε μισό δευτερόλεπτο από το Bachelor. Έχω δει μόνο κάτι βιντεάκια στο Instagram… Το Bachelor είναι ένα show που θεωρώ ότι υποτιμάει τη γυναίκα, δεν μου αρέσει καθόλου και δεν θα επιλέξω να το δω».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Εντυπωσιακή εμφάνιση στη ροζ φωταγώγηση του Εθνικού Θεάτρου

«Χωρίς εμένα ο Στάθης Ψάλτης θα παρέμενε δευτεραγωνιστής»

Πρεμιέρα με λαμπερές παρουσίες για το «Κουκλόσπιτο: Μέρος Δεύτερο»

Keywords
Τυχαία Θέματα